Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023 20:59

Δυναμώνει ο Πύργος: Στο ''οπλοστάσιο'' του και ο Άρης Ντεκίδης

Ακόμα μία ανανέωση στον ΑΟ Πύργου που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Άρη Ντεκίδη.

Με πολλά χρόνια προσφοράς στο Σαντορινιό ποδόσφαιρο, ο Άρης Ντεκίδης αποτελεί αξιόπιστη λύση στα πλάνα του Δημήτρη Σκούνα.

Αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας δεινότητα στο σκοράρισμα και στο ψηλό παιχνίδι, αλλά και στο κέντρο τη άμυνας, μία θέση που τον έχουμε δει να καλύπτει σε αρκετές ομάδες κατά το παρελθόν.

Η ανακοίνωση:

Ο Άρης Ντεκίδης, ένας υπερπολύτιμος ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΟ Πύργου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συστάσεις για τον Άρη δεν χρειάζονται. Στα 8 χρόνια παρουσίας του στο νησί μας, έχει αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία.

Ο Άρης Ντεκίδης αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αποτελώντας ένα ''πολυεργαλείο'' για τον προπονητή μας.

Του ευχόμαστε να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου 

 

 

⚽Ο Άρης Ντεκίδης, ένας υπερπολύτιμος ποδοσφαιριστής θα ανήκει στο δυναμικό του ΑΟ Πύργου και τη νέα αγωνιστική περίοδο. ⚽?Συστάσεις για τον Άρη δεν χρειάζονται. Στα 8 χρόνια παρουσίας του στο νησί μας, έχει αποδείξει την ποδοσφαιρική του αξία. ?Ο Άρης Ντεκίδης αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις γραμμές του γηπέδου, αποτελώντας ένα ''πολυεργαλείο'' για τον προπονητή μας. ❤Του ευχόμαστε να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς. ✍Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου #pyrgos #aopyrgoy #santoriniisland #epskykladon #pyrgossantorinigreece #ao_pyrgou #santorinigreece #ntekidis

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Κυριακή, 23 Ιουλίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares