Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2023 10:47

Το ευχαριστώ των εν Αθήναις Ηρακλειατών για το 5ο «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ»

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Ηρακλειατών για το επιτυχημένο «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ» που διοργανώθηκε για πέμπτη φορά στο νησί.

Αναλυτικά:

Αξιότιμοι Κυρίες & Κύριοι

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο των εν Αθήναις Ηρακλειατών η 5η Διοργάνωση μας «ΤΡΕΧΩ/ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΤΗΝ ΗΡΑΚΛΕΙΑ».
Σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, συμμετείχαν 200 δρομείς και συνοδοί όλων των ηλικιών από την Ηρακλειά και όλη την Ελλάδα.
Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Νάξου Μικρών Κυκλάδων και Αμοργού κος Μαργαρίτης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ναξου και Μικρών Κυκλάδων κος Κατσαράς Ευάγγελος, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών Νάξου κος Αγγελίδης Ελευθέριος, καθώς και ο κοινοτάρχης Ηρακλειάς Κος Γαβαλάς Δημήτριος ο οποίος άνοιξε την εκδήλωση καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες.
Όλοι οι συμμετέχοντες αλλά και οι κάτοικοι του νησιού έμειναν κατενθουσιασμένοι με την επιτυχία και με τις παροχές της διοργάνωσης.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την άμεση και αμέριστη συμπαράστασή σας στην προσπάθεια μας, για μια επιτυχημένη διοργάνωση και ευελπιστούμε να σας έχουμε αρωγούς και σε επόμενες δράσεις του Συνδέσμου μας.

Εκ μέρους του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος και Τεχνικός Δ/ντης του αγώνα
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ Γεώργιος
τηλ. 6977004736
Εmail διοργάνωσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares