Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 11:20

Ποιότητα στον άξονα του ΑΟ Πύργου με Γιάννη Σελιστάι

Ακόμη ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής θα αποτελεί μέλος του ρόστερ του ΑΟ Πύργου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σελιστάι, που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας και θα φοράει τη φανέλα του Πύργου για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σελιστάι.

Ο Γιάννης θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΑΟ Πύργου για 4η συνεχόμενη χρονιά, όντας πλέον ένα μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας.

Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, όπου με την ποιότητα και τις εμπνεύσεις του αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα.

Γιάννη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Πύργου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου.  

 

 

 

?Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Σελιστάι. ?Ο Γιάννης θα αποτελεί μέλος της οικογένειας του ΑΟ Πύργου για 4η συνεχόμενη χρονιά, όντας πλέον ένα μέλος της οικογένειας του συλλόγου μας. ?Αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, όπου με την ποιότητα και τις εμπνεύσεις του αποτελεί μία πολύτιμη μονάδα. ❤Γιάννη, σε καλωσορίζουμε και πάλι στον ΑΟ Πύργου και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και μακριά από τραυματισμούς. ✍Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Πύργου. Giannis Stai #aopyrgoy #pyrgossantorinigreece #santorinigreece #pyrgos #ao_pyrgou

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares