Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:47

Προπονητής από τη Super League και αλλαγή φιλοσοφίας στον Παμμηλιακό

Ριζικές είναι οι αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στο τεχνικό επιτελείο του Παμμηλιακού, αλλά και στο ρόστερ του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες  αναφέρουν ότι ο σύλλογος έχει ήδη συμφωνήσει με προπονητή, ο οποίος είναι κάτοχος UEFA A' και μέχρι πρότινος εργαζόταν σε ομάδα που συμμετείχε στα επίσημα πρωταθλήματα υποδομής της Super League.

O πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Βαμβακάρης που ανέλαβε προσωπικά τις επαφές απέσπασε το ''ναι'' από τον 33χρονο, ο οποίος θα μεταβεί στο νησί της Μήλου στις 10 Αυγούστου προκειμένου να ξεκινήσει το οργανωτικό πλάνο και να πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριτές που θα ακολουθήσουν τη φετινή προσπάθεια.

Ο νέος τεχνικός του Παμμηλιακού, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες  αναμένεται να φέρει και αλλαγή φιλοσοφίας στον σύλλογο, καθώς εκτός την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας θα έχει διευρυμένο ρόλο διευθυντή σε όλο το ποδοσφαιρικό κλαμπ.

Ο αέρας αλλαγής δεν θα έρθει μόνο στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στο έμψυχο υλικό, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα δούμε αρκετά νέα πρόσωπα ποδοσφαιριστών που θα δώσουν ποιοτική αναβάθμιση στο ρόστερ.

Η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares