Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 12:08

Θωρακίζει τα μετόπισθεν με τον Ανδρέα Δρόσο ο ΑΟ Πύργου

Στον ΑΟ Πύργου που είναι η ομάδα που επέλεξε να αγωνιστεί κατά την επιστροφή του στο νησί το 2021 θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ο Ανδρέας Δρόσος.

Η στρατιωτική του θητεία το 2021 και η απόσυρση της ομάδα λόγω του μητρώου το 2022 δεν του έχουν επιτρέψει να προσφέρει αυτά που μπορεί, πράγμα που αναμένεται να γίνει φέτος.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και ο πολυσύνθετος μεσοαμεντικός αναμένεται να προσφέρει σημαντική ενίσχυση στο συγκρότημα του Δημήτρη Σκούνα.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Πύργου:

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Δρόσο.

Ο Ανδρέας, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νησιού μας έχει έρθει στην ομάδα μας από το 2021.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της άμυνας, προσφέροντας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ενώ ο Ανδρέας μπορεί αν βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτευξη των στόχων μας καθώς διαθέτει εμπειρία από τα απαιτητικά πρωταθλήματα της Αθήνας, όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών.

Ανδρέα, σου ευχόμαστε να έχεις μία γεμάτη χρονιά γεμάτη επιτυχίες και να είσαι υγιής.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Πύργου

 

 

 

?Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ανδρέα Δρόσο. ➡Ο Ανδρέας, ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα του νησιού μας έχει έρθει στην ομάδα μας από το 2021. ?Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της άμυνας, προσφέροντας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, ενώ ο Ανδρέας μπορεί αν βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτευξη των στόχων μας καθώς διαθέτει εμπειρία από τα απαιτητικά πρωταθλήματα της Αθήνας, όπου αγωνίστηκε επί σειρά ετών. ❤Ανδρέα, σου ευχόμαστε να έχεις μία γεμάτη χρονιά γεμάτη επιτυχίες και να είσαι υγιής. ✍️Ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΑΟ Πύργου @andreas.drosos #santoriniisland #pyrgos #pyrgossantorinigreece #aopyrgoy #ao_pyrgou #santorinigreece #epskykladon #Drosos

Δημοσιεύτηκε από Α.Ο Πύργου Θηρας στις Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares