Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 20:17

Στη Σύρο Κασάπης και Κυρζόπουλος ενόψει της αυριανής πρώτης

Ένα - ένα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα καταφθάνουν στη Σύρο ενόψει της αυριανής πρώτης της Ελλάς.

Συγκεκριμένα η Ελλάς ανακοίνωσε την άφιξη και την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κασάπη και τον αναλυτή ποδοσφαίρου  Γιάννη Κυρζόπουλος.

Η ανακοινώσεις της Ελλάς Σύρου αναφέρουν:

Στη Σύρο έφτασε σήμερα το πρωί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας Στέφανος Κασάπης, όπου και τον υποδέχτηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Συκουτρής. Ο αθλητής έφτασε στη Σύρο με το Blue Star Paros.
Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός μεγάλωσε στο Βέλγιο αγωνιζόμενος στις υποδομές της Άντερλεχτ, ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως οι Παλληνιακός και Γ.Σ Καισαριανής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

----------

Στη Σύρο έφτασε σήμερα το πρωί ο νέος γυμναστής-Αναλυτής ποδοσφαίρου Ιωάννης Κυρζόπουλος, όπου και τον υποδέχτηκε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Συκουτρής.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον γυμναστή-Αναλυτή Ιωάννη Κυρζόπουλο.

Ο νεαρός γυμναστής έχει περάσει από ομάδες όπως η Κοζάνη και ο Διαγόρας Ρόδου και έρχεται στην Σύρο για να πλαισιώσει τον προπονητή Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τον συνεργάτη του Βασίλη Κοτζαπαναγιώτη.

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας

Για το Δ.Σ του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου

Ο Πρόεδρος Νικόλαος Ζιάβρας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares