Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 00:29

Ελλάς Σύρου: Συνεχίζονται οι αφίξεις με νέα πρόσωπα

Ολοένα και μεγαλώνει το παρουσιολόγιο της Ελλάς Σύρου για την επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας που θα γίνει αύριο.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές της Ελλάς Σύρου έχουν φτάσει στην Σύρο, ενώ πριν από λίγη ώρα, ήρθαν με το Blue Star 2 οι Αντώνης Μάγκας, Στέφανος Ζαφείρης, Κυριάκος Κολλιάκος και Στάθης Μουλαράς.

Παράλληλα, με τη βοήθεια του υπεύθυνου τύπου της ομάδας, Μάκη Πρίντεζη, ενημερωνόμαστε για τους νεοαποκτηθέντες, αλλά και αυτούς που ανανέωσαν.

Στην Ελλάς ο Στέφανος Ζαφείρης

Ο 19χρόνος αμυντικός  ήταν πρόπερσι  βασικό στέλεχος στην Κ19 του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανελευσινιακό. Ήρθε στην Σύρο με τις καλύτερες συστάσεις. Μαζί του στο ταξίδι και ο Αντώνης Μάγκας, που όπως σας έχουμε γράψει εδώ και καιρό, έχει συμφωνήσει με την Ελλάς.

Ήρθε για την Ελλάς και ο νεαρός τερματοφύλακας Στάθης Μουλαράς

Ο Ταλαντούχος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στην Κ19 του Λεβαδειακού αλλά και στον Α.Ο Στυλίδας και έρχεται στην Σύρο για να αποτελέσει δίδυμο με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας.

Έφτασε και ο Κυριάκος Κολλιάκος

Κάτοικος Σύρου για μια ακόμη χρονιά θα είναι ο Κυριάκος Κολλιάκος. Ο έμπειρος στόπερ θα βρίσκεται και φέτος στην ομάδα και μαζί με τους Οικονομόπουλο και Αντώνη Μάγκα θα δώσουν δύναμη και εμπειρία στα μετόπισθεν της ομάδας.

Στη Σύρο για την Ελλάς ο Στέφανος Κασάπης

Νωρίς το πρωί, έφτασε στην Σύρο και ο Στέφανος Κασάπης. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός μεγάλωσε στο Βέλγιο αγωνιζόμενος στις υποδομές της Άντερλεχτ, ενώ έχει περάσει από ομάδες όπως οι Παλληνιακός και Γ.Σ Καισαριανής.

Τους αθλητές υποδέχτηκε στο λιμάνι ο Γενικός Αρχηγός της Ελλάς Γιάννης Συκουτρής και ο Αρχηγός της Ελλάς Γιώργος Οικονομόπουλος

Κολλιάκος Μάγκας Οικονομόπουλος τριπλέτα στην άμυναΚολλιάκος Μάγκας Οικονομόπουλος τριπλέτα στην άμυνα

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares