Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 12:37

Ο Μιχάλης Σαλέπης στην τεχνική ηγεσία του Παμμηλιακού

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της πρόσληψης προπονητή στον Παμμηλιακό, με την ομάδα της Μήλου να έχει έρθει σε συμφωνία με τον πρώην τεχνικό της Κ19 του Άρη Θεσσαλονίκης,  Μιχάλη Σαλέπη.

Ο Μιχάλης Σαλέπης γεννήθηκε το 1990 και είναι κάτοχος Διπλώματος UEFA Β', ενώ έχει υπάρξει ο νεαρότερος προπονητής στην Α1 της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Εκτός τον Άρη, όπου υπήρξε προπονητής των τμημάτων υποδομών Κ14 και μέχρι πρότινος της Κ19, έχει εργαστεί ως προπονητής σε Ανδρικές Ομάδες, όπως ο Ατρόμητος Αγίου Αντωνίου, ΠΑΟΝΕ και Καρδία. Επίσης έχει εργαστεί στον Αχιλλέα Τριανδρίας, Ατρόμητο Πλαγιαρίου και στην ΧΑΝΘ.

Ο Μιχάλης Σαπέπης εκτός την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας του Παμμηλιακού θα έχει διευρυμένο ρόλο διευθυντή σε όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα, όπου αναμένονται σημαντικές αλλαγές.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχει επισκεφθεί μία φορά το νησί της Μήλου για τις επαφές με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη και μέλη της διοίκησης. 

Τις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα την Τρίτη (8/8) ο Μιχάλης Σαλέπης θα μεταβεί και πάλι στο νησί, προκειμένου να ξεκινήσει το οργανωτικό πλάνο και να πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριτές που θα ακολουθήσουν τη φετινή προσπάθεια.

Πριν λίγο καιρό ο Μιχάλης Σαλέπης αποχαιρέτησε μετά από 5 χρόνια τους «κιτρινόμαυρους» του Άρη.

Η ανάρτησή του:

«Μετά από 5 υπέροχα χρονια ήρθε η ώρα να πούμε εις το επανιδείν. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από τη κ14 και έφτασε μέχρι τη κ19.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Α.Σ. και ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργαστήκαμε, παιδιά με τα οποία μεγαλώσαμε μαζί και εκπροσωπήσαμε περήφανα τον Άρη σε όλη την Ελλάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το σύλλογο για όλες τις ευκαιρίες, τις εμπειρίες, τις χαρές και τις λύπες που ζήσαμε μαζί.

Εύχομαι κάθε επιτυχία για το μέλλον!

Ώρα για νέες προκλήσεις…»

2023 08 06

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares