Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 19:22

Ανανέωσε με τον Παμμηλιακό ο Δημήτρης Δίντσης | Μένω για τον πρόεδρο ...

Μία πολύτιμη μονάδα θα έχει στο ρόστερ του και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παμμηλιακός που ανανέωσε τη συνεργασία του με τον μεσοαμυντικό, Δημήτρη Δίντση.

Ο Δίντσης έχει τεράστια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις επισήμανε ότι στην απόφαση του να μείνει σημαντικό ρόλο έπαιξε ο πρόεδρος, Μιχάλης Βαμβακάρης.

Η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Δίντση: 

Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δίντση.

Ο Δημήτρης ήρθε πέρυσι τον Ιανουάριο στον Παμμηλιακό και με την ποιότητα του βοήθησε τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάναμε.

Πρόκειται για εξαιρετικό αθλητή με τεράστια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και για έναν ακέραιο χαρακτήρα, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια όλων μας.

Φέτος, θα είναι ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας μας και αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στο πλάνο του προπονητή μας.

Στη Γ΄Εθνική έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες όπως οι: Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Ναυπακτιακός, ΦΑΣ Νάουσας, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, Νέστος Χρυσούπολης. Στο Α' Τοπικό έχει αγωνιστεί σε: Ρήγα Φεραίο και στην ομάδα του χωριού του, την ΑΕ Χαρίεσσας.

Δημήτρη, ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Δίντση:

«Μένω για να βοηθήσω τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη ο οποίος μου έχει προσφέρει τα πάντα και με έχει βοηθήσει σε ότι και αν χρειάστηκα. Επίσης ο Δημήτρης Πουλάκης που είναι εργοδότης μου έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά και να πετύχουμε τους στόχους μας»

 

 

⚽⚽Με χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δίντση. ?Ο Δημήτρης ήρθε πέρυσι τον...

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Κυριακή, 6 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares