Κυριακή, 06 Αυγούστου 2023 13:49

Από τη Μύκονο στην Επισκοπή ο Νίκος Βαλαβανόπουλος

Οι ανακατατάξεις στο ρόστερ της ΑΕ Μυκόνου συνεχίζονται, καθώς εκτός από νέα πρόσωπα υπάρχουν και αναχωρήσεις, όπως αυτή του Νίκου Βαλαβανόπουλου, που συμφώνησε με την Επισκοπή και θα αγωνίζεται στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Ο Βαλαβανόπουλος την περσινή σεζόν πέτυχε 8 τέρματα με την φανέλα της Μυκόνου, ενώ στις Κυκλάδες τον θυμόμαστε και από το πέρασμα που είχε από τον Πανθηραϊκό τη σεζόν 2019-2020.

Αποχώρησε από τη Δαμάστα ο πρώην άσος του Πανθηραϊκού, Νίκος Βαλαβανόπουλος

Η ανακοίνωση της Επισκοπής και οι πρώτες δηλώσεις του ποδοσφαιριστή: 

“Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού, Νίκου Βαλαβανόπουλου.
Ο Νίκος Βαλαβανόπουλος είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στην Καβάλα στις 24/7/95) και έχει ύψος 1.84μ..
Ο εν λόγω στράικερ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΑΟ Ξάνθης φτάνοντας να αγωνιστεί στην Κ20 της SL1. Aπό εκεί και πέρα, έχει καταγράψει πολλές παραστάσεις σε ομάδες της SL2 και της Γ’ Εθνικής φορτώνοντας με πολλά γκολ τις αντίπαλες εστίες.
Το 2014-15 κατέβηκε στην Κρήτη να αγωνιστεί για χάρη του ΠΟ Ατσαλένιου ενώ την επόμενη χρονιά, το 2015-16 έπαιξε στον Ηρακλή Καβάλας (πρωταθλητής Α’ τοπικού Καβάλας).
Το 2016-17 πήγε στον Νέστο Χρυσούπολης σκοράροντας στην πρώτη του χρονιά στη Γ’ Εθνική 6 τέρματα.

Για τα επόμενα δύο χρόνια (2017-19) πήγε στην ομάδα της πόλης του, στην Καβάλα. Μάλιστα με τους “Αργοναύτες” τη σεζόν 2017-18 αναδείχθηκε 1ος σκόρερ στη Γ’ Εθνική επιτυγχάνοντας 18 γκολ. Τη δε, δεύτερη (2018-19) αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Γ’ Εθνική.
Το 2019-20 κατέβηκε και πάλι προς τον νότο όπου είχε την πρώτη του συνεργασία με τον προπονητή μας, Μανώλη Παπαματθαιάκη στον Πανθηραϊκό (Γ’ Εθνική) σημειώνοντας 11 γκολ.
Τη σεζόν 2020-21 υπέγραψε στην Δαμάστα αλλά πολύ γρήγορα αποφάσισε να επιστρέψει στην ομάδα της πόλης του, στην Καβάλα παίζοντας στη Football League σημειώνοντας 7 γκολ.
Το καλοκαίρι του 2021 ξαναπήγε στον Νέστο Χρυσούπολης όπου παρέμεινε ως τον Ιανουάριο του 2022 κι από εκεί, ως το τέλος της σεζόν αγωνίστηκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου (Γ’ Εθνική).
Πέρυσι, (2022-23) ανήκε στο ρόστερ της ΑΟ Μυκόνου επιτυγχάνοντας 8 γκολ.

Ο ΑΟ Επισκοπής εύχεται στον Νίκο Βαλαβανόπουλο πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες”.

Ν. Βαλαβανόπουλος: “Ξέρω που έρχομαι”
Το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα έδειξε ότι ξέρει που έρχεται ενώ έχει πλήρη γνώση της κατάστασης για το δύσκολο πρωτάθλημα που έρχεται…
“Ξέρω σε ποια ομάδα έρχομαι. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα της Επισκοπής η οποία έχει χτίσει όλα αυτά τα τελευταία χρόνια τη δική της ιστορία.
Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό κάτι που έχουμε να δούμε αρκετά χρόνια με πολύ καλές και ιστορικές ομάδες. Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύθηκαν για την συνεργασία μας.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά, να δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα και να πετύχουμε στους στόχους μας”.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares