Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 08:20

Τους ΛΑΒωσε η Αναγέννηση

lava-agersani-21-10-2012-2

Ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο η Αναγέννηση και απέδρασε από το ΔΓ Καμαρίου που, σε αντίθεση με τη Λάβα των πολλών βασικών απουσιών που έκανε το χειρότερο της παιχνίδι για φέτος.

Σ' ένα ανορθόδοξο παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, φαινόταν από τα πρώτα κι΄όλας λεπτά πως αυτός που θα κατάφερνε να σκοράρει θα είχε βάλει και τις βάσεις για να κατακτήσει τη νίκη.

Το θέμα στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό και από τους δύο με την Αναγέννηση να έχει μια ελαφριά υπεροχή και να φαίνεται πως ήθελε να διασφαλίσει πρώτα το μηδέν παθητικό και ύστερα να απειλήσει στις αντεπιθέσεις. Εκτός από το σουτ του Σάντα στο 5' που πέρασε λίγο αουτ χρειάστηκε να περάσουν περίπου 20' για να δούμε κάτι το ενδιαφέρον και αυτό ήταν το πέναλτι του Δεναξά στον Παπακωνσταντή. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαστρογιαννάκης που διάλεξε να... σκοτώσει τον πορτιέρο της Λάβας Ζαμπέλη με αποτέλεσμα το δυνατό του σουτ να περάσει ψηλά αουτ.

lava-agersani-21-10-2012-1

Το γκολ που έψαχνε η Αναγέννηση ήρθε στο 33' με τον Παπανικολάου να σκοράρει με δεξί δυνατό σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή εκμεταλλευόμενος το κακό διώξιμο της άμυνας των γηπεδούχων.

Χαρακτηριστικό όσον αφορά το παιχνίδι της Λάβας των εφτά βασικών απουσιών ήταν πως μέχρι το 30ο και παρ' όλο που είχε τον αέρα με το μέρος της δεν απείλησε ποτέ τα καρέ του Χαμηλοθώρη.

Το επόμενο ενδιαφέρον πράγμα που έγινε μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου ήταν οι πρώτες φθινοπωρινές ψιχάλες που έπεσαν στο 37'...

Στο 45' ο Δαρζέντας που είχε ανέβει σημάδεψε με πλασέ το δοκάρι της Αναγέννησης έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

Ξύπνησε αργά η γηπεδούχος - δε το τελείωσε και καρδιοχτύπησε η Αναγέννηση

Στο 48' έπειτα από μπαλιά στη πλάτη της άμυνας της Λάβας ο Μαστρογιαννάκης μπαίνει στη περιοχή και σουτάρει δυνατά για να κάνει το 0-2.

Ο ίδιος παίχτης θα δει στο 67' την εκτέλεση φαουλ που επιχείρησε να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι.

Δοκάρι είχε και ο Σάντα στο 78' για την Αναγέννηση των 11 παιχτών - ταξίδεψε δίχως καμία αλλαγή στον πάγκο της.

Στο 82' ήταν η σειρά του Παπακωνσταντή να σημαδέψει το δοκάρι του Ζαμπέλη.

Ό,τι δεν έκανε και δε θύμισε η Λάβα σε 86' παιχνιδιού θυμήθηκε να τα κάνει από εκεί και πέρα εκμεταλλευόμενη και την κούραση από την υπερ-προσπάθεια των παιχτών της Αναγέννησης. Συγκεκριμένα στο 86' ο Δρόσος γίνεται αποδέκτης βαθιάς μπαλιάς και φεύγει μόνος του αλλά υποδεικνύεται σε θέση οφσαϊντ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Λάβα σε παρόμοια φάση θα κάνει το 1-2 με τον Δρόσο. Τα τελευταία λεπτά έκρυβαν και άλλες συγκινήσεις και συγκεκριμένα στο 91' όταν ο Δεναξάς σκόραρε με το κεφάλι για το 2-2 αλλά ο πρώτος βοηθός σηκώνει τη σημαία και ο διαιτητής της συνάντησης συμφωνεί με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν θύελλες διαμαρτυριών από τη πλευρά των φίλων της Λάβας. Πολλοί, μαζί και μ' αυτούς κι' εμείς, περιμένουμε το βίντεο για να δουν ποιός είχε δίκιο τελικά...

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια με την Αναγέννηση να νικά με 1-2 και να κατακτά τους πρώτους της 3 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

lava-agersani-21-10-2012-3

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ (ΓΑΛΑΝΟΣ): ΖΑΜΠΕΛΗΣ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ (c), ΖΑΜΠΕΛΗΣ (20' ΣΥΡΙΓΟΣ), ΔΕΝΑΞΑΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΔΡΟΣΟΣ Α., ΔΡΟΣΟΣ Κ., ΖΑΜΠΕΛΗΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ

------------------------------------

ΒΕΓΚΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ Α., ΣΥΡΙΓΟΣ, ΚΑΤΣΙΠΗΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ, ΠΡΕΚΑΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑΞΟΥ: ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ, ΛΑΓΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΡΑΤΣΙΑΣ, ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΕΓΑΪΤΑΣ, ΣΑΝΤΑ, ΣΕΜΕ, ΜΠΑΚΑΛΟΣ, ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ (c)


 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares