Τρίτη, 08 Αυγούστου 2023 20:00

Η Ελπίδα Βουτσίνου και ο Ανδρέας Γιαλόγλου από τη Σύρο και ο Νίκος Αυγερινός από τη Νάξο υποψήφιοι με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Τις υποψηφιότητες τεσσάρων ακόμα πολιτών από τις Κυκλάδες, της Ελπίδας Βουτσίνου και του Ανδρέα Γιαλόγλου στην Περιφερειακή Ενότητα Σύρου και του Νίκου Αυγερινού στην Περιφερειακή Ενότητα Νάξου, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Η κ. Βουτσίνου, υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με ενεργό συμμετοχή στα κοινά της Σύρου, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Αγαπώ τη Σύρο μας, τον τόπο μου και το απέραντο γαλάζιο του Νοτίου Αιγαίου που ξέρω ότι η προσφορά μου σε αυτό είναι πια μονόδρομος και όχι μία απλή υποψηφιότητα.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις αυτοδιοίκητικές εκλογές ως υποψήφια για το Περιφερειακό Συμβούλιο, με τον Γιώργο Χατζημάρκο και το συνδυασμό «Μπροστά Το Νότιο Αιγαίο», για τους παρακάτω λόγους:

∙         Γιατί πιστεύω στις δυνατότητες του Γιώργου Χατζημάρκου και σε ό,τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα ως Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, αλλά και στις αδιαμφισβήτητες ικανότητες της ομάδας του.

∙         Γιατί οι δύο θητείες του ως Περιφερειάρχης χαρακτηρίστηκαν επιτυχημένες αφού πράττει και δεν υπόσχεται μόνο.

∙         Γιατί μοιράζομαι μαζί του κοινές αξίες και στόχους για την υπέροχη Περιφέρειά μας και τη ζωή των νησιών μας και πιο συγκεκριμένα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σύρο.

Έχω την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου. Εξάλλου, πάντα πρέπει να κοιτάζουμε και να πηγαίνουμε μόνο #μπροστά!.»

Ο κ. Γιαλόγλου, επιστήμονας, Προϊστάμενος της  Μονάδας Διαχείρισης και Παρακολούθησης έργων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου, Πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού στη Σύρο, με 13 χρόνια εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Έχοντας στις αποσκευές μου αυτά 13 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα 21 χρόνια στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου συντάσσομαι με το Γιώργο Χατζημάρκο, έναν από τους πλέον επιτυχημένους Περιφερειάρχες της Χώρας μας με απτό το έργο του στο σύνολο των νησιών της Περιφέρειας μας προκειμένου να συνεισφέρω με τις δυνάμεις μου στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τα νησιά μας στην επόμενη θητεία του, εξασφαλίζοντας μεταξύ άλλων και ένα μεγάλο χρηματοδοτικό πακέτο τόσο από το νέο ΕΣΠΑ όσο και από εθνικούς πόρους που ξεπερνά τα 400 εκ. €. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ένας είναι ο δρόμος για τα νησιά μας, με απόλυτο πάντα σεβασμό στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία και το ευαίσθητο περιβάλλον τους. Και αυτός είναι μόνο μπροστά. Μπροστά το Νότιο Αιγαίο.»

 

Ο κ. Αυγερινός, Προϊστάμενος στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφέρει στη δική του δήλωση:

«Μετά από δύο επιτυχημένες θητείες του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεωργίου Χατζημάρκου αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί του για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα στην Περιφερειακή Ενότητα ΝΑΞΟΥ – ΑΜΟΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, εφόσον οι συμπολίτες μου με τιμήσουν με την ψήφο τους. Δηλώνω παρών σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση με αγάπη για τον τόπο μας και διάθεση προσφοράς.»

 

Βιογραφικό Ελπίδας Βουτσίνου

Η Ελπίδα Βουτσίνου είναι υπάλληλος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και τελειόφοιτη του «Ελληνικού Πολιτισμού» στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Διαθέτει εμπειρία στην πολιτική υπηρετώντας από το 1984 σε διάφορα πόστα.

Γεννήθηκε από γονείς Συριανούς και είναι έγγαμη με δύο ενήλικα παιδιά.

 

Βιογραφικό Ανδρέα Γιαλόγλου

Ο Ανδρέας Γιαλόγλου είναι γεωλόγος, Προϊστάμενος της  Μονάδας Διαχείρισης και Παρακολούθησης έργων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου (Μ.Ο.Δ. Α.Ε.).

Γεννήθηκε στη Σύρο όπου και έζησε τα μαθητικά του χρόνια.

Σπούδασε στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ. Έχει εργαστεί στο Τμήμα Εγγείων Βελτιώσεων της Ν. Α. Κυκλάδων καθώς επίσης και ως ιδιώτης μελετητής υδρογεωλογικών μελετών και καθηγητής σε φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης.

Από το 2002 μέχρι σήμερα είναι υπάλληλος της Μ.Ο.Δ. ΑΕ και εργάζεται στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Νοτίου Αιγαίου όπου και προΐσταται της Μονάδας Διαχείρισης και Παρακολούθησης έργων που συγχρηματοδοτούνται από τα Ευρωπαϊκά Ταμεία.  

Το 2010  εκλέχτηκε πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης με το συνδυασμό του Γιάννη Δεκαβάλλα και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, έχοντας την ευθύνη σχεδιασμού του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Αστικής Ανάπτυξης, το οποίο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την υλοποίηση μιας σειράς έργων στην Ερμούπολη όπως οι παιδικές χαρές στα Πευκάκια και τη Μεταμόρφωση, η προμήθεια των mini bus, η ανάπλαση της παραλίας της Ερμούπολης, η υπογειοποίηση υποσταθμών της ΔΕΗ στο ιστορικό κέντρο και άλλα.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014 συμμετείχε ως επικεφαλής της παράταξης «Σύρος, ένα Βήμα Μπροστά».

Η τρίτη θητεία με επικεφαλής το Νίκο Λειβαδάρα που βαίνει πλέον προς ολοκλήρωση, τον βρίσκει στη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑΣ και του εντεταλμένου συμβούλου στο Τμήμα Προγραμματισμού. Με την πρώτη του ιδιότητα και σε απόλυτη συνεργασία με το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη της Επιχείρησης, έχει συνεισφέρει στην υλοποίηση ενός μεγάλου και στοχευμένου επενδυτικού προγράμματος που ξεπερνά τα 17 εκ. ευρώ με νέα δίκτυα αποχέτευσης στο νότιο τμήμα του νησιού, νέα μονάδα επεξεργασίας λυμάτων, σύγχρονες υποδομές ύδρευσης, συστήματα ελέγχου και ψηφιακές εφαρμογές. Με τη δεύτερη ιδιότητα και σε συνεργασία με το σύνολο σχεδόν των Υπηρεσιών του Δήμου, εξασφαλίστηκε ένα πλήθος χρηματοδοτήσεων που αναβαθμίζουν τις υποδομές του Δήμου στους τομείς της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, της προσβασιμότητας, της αστικής συγκοινωνίας, των αναπλάσεων, των ψηφιακών εφαρμογών κλπ.

Είναι παντρεμένος με τη Νίκη Διδασκάλου και έχει δύο κόρες, τη Νικολέτα 23 ετών και τη Γεωργία 20 ετών.

Βιογραφικό Νίκου Αυγερινού

Ο Νίκος Αυγερινός είναι δημόσιος υπάλληλος, Προϊστάμενος στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Σπούδασε στο Ηράκλειο της Κρήτης στη Σχολή Τεχνολόγων Γεωπονίας – Φυτική Παραγωγή στο Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου. Είναι επίσης απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΕΛΕΤΕ στην Αθήνα.

Η επαγγελματική του διαδρομή ξεκινά το 1985 ως Τεχνολόγος Γεωπονίας στην ΚΥΔΕΠ Νάξου στο τότε Κέντρο Σποροπαραγωγής έως και το 1991. Από το 1992 έως το 1995 εργάστηκε στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Φιλοτίου Νάξου ως εκπαιδευτικός στην ειδικότητά του. Το 1995 διορίζεται μόνιμος υπάλληλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- Κέντρο Ελέγχου και Πιστοποίησης Πολλαπλασιαστικού Υλικού και Λιπασμάτων του Νομού Κυκλάδων με έδρα τη Νάξο, με σημερινή ονομασία Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Ελέγχων Νομού Κυκλάδων, όπου και εξακολουθεί να υπηρετώ. Από την 01-01-2021 έως και σήμερα είναι Προϊστάμενος στην ανωτέρω Υπηρεσία.

Από το 1986 είμαι παντρεμένος με τη Φιλίππα Γιακουμή, η οποία είναι Δασοπόνος εν ενεργεία στο Δασονομείο Νάξου και έχουν αποκτήσει μια κόρη τη Σεβαστή, Συμβολαιογράφο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares