Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2012 12:40

Δίκαιη μοιρασιά!

TRAGAIA-PANTHIRAIKOS 2012

Ένα δυνατό παιχνίδι με αντίπαλες δύο δυνατές ομάδες παρακολούθησαν οι φίλαθλοι, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου συγκρούστηκαν ο Αστέρας Τραγαίας με τον Πανθηραϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με πολλές προσωπικές μονομαχίες, καθιστώντας το τελικό 2-2 ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα γι αυτό το ματς.

Ο αγώνας

1-0 Η ομάδα που ευτύχησε να προηγηθεί ήταν ο Πανθηραϊκός, στο 28΄ με ένα σουτ έξω απ την περιοχή του Κολέτση, το οποίο ξεγέλασε τον Polja, που έκανε ασταθή απόκρουση και στην συνέχεια είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του.

1-1 Η ομάδα της Νάξου αντέδρασε άμεσα με κορυφαίο τον Capi, ο οποίος έκανε άνω κάτω την άμυνα του Πανθηραϊκου, έχοντας και ένα δοκάρι στο 34ο . Η πίεση αυτή απέδωσε καρπούς στο 44ο λεπτό του αγώνα , όπου ο Μασούρας σεντράρει άψογα στον Δενδρινό και ο τελευταίος με άψογη κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Και πάμε στο δεύτερο ημίχρονο, όπου θα λέγαμε ο πρωταγωνιστής ήταν ο διαιτητής του αγώνα Κύριος Δεληγιάννης, ο οποίος ύστερα από συνεννόηση με τον Α΄ βοηθό κύριο Σουλτάνη στο 56΄διέκοψε το παιχνίδι λόγο υβριστικών συνθημάτων.

1-2 Το παιχνίδι ξεκινά με 10λεπτη διακοπή, με τον Πανθηραϊκό να σκοράρει εκ νέου στο 65΄, όταν μετά από μια εκπληκτική διείσδυση ο Κωλέτση μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και σούταρε, με την μπάλα του κάνει το χατίρι και αφού πρώτα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών της Τραγαίας καταλήγει στα δίχτυα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

2-2 Και εκεί που όλα έδειχναν ότι έχουν τελειώσει ο MVP του παιχνιδιού Capi είχε διαφορετική άποψη και στο 74ο λεπτό εκμεταλλευόμενος αδράνεια της άμυνας του Πανθηραϊκού και μπήκε με την μπάλα εντός περιοχής, όπου ανατράπηκε καθαρά, με τον Κ.Δεληγιάννη να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα.

Την ευθύνη για την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μαρούλης, ο οποίος ευστόχησε στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη γωνία, που έπεσε ο Λυγνός. Μάλιστα η Τραγαία λίγο έλειψε να πάρει τη νίκη όταν στο 80ο λεπτό ο Μασούρας σχεδόν μόνος του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λυγνό.

Αστέρας Τραγαίας:Polja, Βερύκοκος, Βουτσίνος, Αλυμπέρτης, Δενδρινός (Ονάσογλου), Φρατζέσκος, πολυκρέτης, Αλιμπέρτης, Μασούρας (Επταήμερος), Μαρούλης (Κατσούλης), Capi.

Πανθηραϊκός: Λυγνός, Στεφανάκης, Βρενάγκρ, Κουλόλι, Κλουβάτος, Πέκα, Νομικός (Αρβανήτης), Μηνδρινός, Κελίδης, Κωλέτσης, Νομικός Γ (Νομικός).

Ανταπόκριση Μίλτος Καράι

TRAGAIA ME PANTHIRAIKO

PANIGIRISMOI ME TRAGAIA

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares