Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023 14:04

Τον αγώνα ''Μανώλης Μάκαρης'' επέλεξε ο Υπουργός Γιάννης Βρούτσης για την πρώτη θεσμική του παρουσία [vid-pics]

Το κύπελλο που του απονεμήθηκε στην πρώτη του παρουσία σε αθλητική διοργάνωση ως Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού θα τοποθετήσει στο γραφείο του στο Υπουργείο δεσμεύθηκε ο Γιάννης Βρούτσης που τίμησε με την παρουσία του τον 18ο Φιλικό Αγώνα Ποδοσφαίρου ''Μανώλης Μάκαρης'' που έγινε στη γενέτειρα του το Φιλώτι της Νάξου.

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα στο φιλικό αποφασίστηκε το Κύπελλο να απονεμηθεί στον Γιάννη Βρούτση, ως ένδειξη τιμής στον Φιλωτίτη, Ναξιώτη και Κυκλαδίτη Υπουργό. Ο αγώνας γίνεται κάθε χρόνο και είναι ενταγμένος στα ''Μηλώσια'' που διοργανώνει ο ΑΜΣ Φιλωτίου με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

FILIKOS AGONAS MANPOLIS MAKARIS 231

«Για μένα είναι μία ξεχωριστή στιγμή και μέρα, δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει αυτό, να είμαι εδώ, στη μνήμη του Μανώλη του Μάκαρη, στο γήπεδο στο Φιλώτι στη Νάξο, όχι ως Βουλευτής Κυκλάδων, αλλά ως Υπουργός Αθλητισμού», είπε ο Γιάννης Βρούτσης που κέρδισε το χειροκρότημα όλων, καθώς παράκαμψε το επιβαρυμένο του πρόγραμμα για να παραβρεθεί στον φιλικό αγώνα, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί παρακολούθησε σε όλη του τη διάρκεια.

FILIKOS AGONAS MANPOLIS MAKARIS 240

«Έχοντας κάνει πολλές θεσμικές συναντήσεις μέχρι τώρα με προέδρους ΠΑΕ και Ομοσπονδιών και Ευρωπαίους Θεσμικούς Παράγοντες, επέλεξα η πρώτη μου θεσμική παρουσία να είναι εδώ στον τόπο μας τη Νάξο» συμπλήρωσε εν μέσω χειροκροτημάτων ο κ. Βρούτσης.

FILIKOS AGONAS MANPOLIS MAKARIS 227

Θα πρέπει να αναφερθεί ότι, ο γιος του Βασίλης Βρούτσης έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες στη μνήμη του Μανώλη Μάκαρη, αλλά αυτή τη φορά η συμμετοχή του είχε την ιδιαιτερότητα να τον παρακολουθεί ο πατέρας του λίγο μετά την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του δύσκολου αυτού υπουργείου.

FILIKOS AGONAS MANPOLIS MAKARIS 170

Δείτε τα όσα είπε ο Αναπληρωτής Υπουργός, αλλά και τις βραβεύσεις που του έγιναν:

Σχετικές φωτογραφίες:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 13 Αυγούστου 2023

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares