Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 17:35

Α.Ε. Μυκόνου: Οι ευχές του Αλέκου Κουκά και το εντός έδρας ματς Κυπέλλου στη... Μακρακώμη

Δύο εβδομάδες προετοιμασία συμπλήρωσε ήδη η Α.Ε. Μυκόνου με τον Βαγγέλη Βλάχο και τους συνεργάτες του να ανεβάζουν στροφές στις καθημερινές διπλές προπονήσεις.

Η ομάδα επίσης έδωσε και το πρώτο της φιλικό με την... γειτόνισσα Ελλάς Σύρου σε ένα παιχνίδι βέβαια που δοκιμάστηκαν πολλοί παίκτες και αν μη τι άλλο δεν αποτελεί δείγμα γραφής για τις δυνατότητες που έχει.

Άλλωστε έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές και θέλουν οπωσδήποτε χρόνο για να δείξουν τη αξία τους. "Εκτιμώ ότι έχουμε ενισχυθεί σε θέσεις που είχαμε ανάγκη ενώ κρατήσαμε και έναν σημαντικό αριθμό παικτών από την περσινή ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά" τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΕΜ Αλέξανδρος Κουκάς, που δεν ξέχασε να στείλει και τις ευχές του για τη σημερινή ημέρα.

"Εύχομαι χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν, αλλά και σε όλη την Ελλάδα καθώς είναι μια πολύ μεγάλη και σημαντική γιορτή για την πατρίδα μας. Υγεία και ευημερία σε όλο τον κόσμο" είπε ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΜ η οποία θα δώσει άλλο ένα φιλικό στο τέλος της εβδομάδας πάλι με την Ελλάς Σύρου.

Όσο για τη συνέχεια της προετοιμασίας στον προγραμματισμό υπάρχει, όπως όλα τα τελευταία χρόνια άλλωστε, η μετάβαση στο Καρπενήσι στις 23 Αυγούστου όπου θα παραμείνει περίπου για 12 ημέρες. Το μοναδικό πρόβλημα δημιουργήθηκε με τον θεσμό του Κυπέλλου αφού η Μύκονος κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στις 27 Αυγούστου τον Αετό Λουτρών εντός έδρας.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι θα ήταν μεγάλο πρόβλημα να φύγει από τον Καρπενήσι να πάει στη Μύκονο να παίξει και μετά να επιστρέψει πίσω. Η λύση λοιπόν μάλλον ακούει στο όνομα Μακρακώμη. Προτάθηκε λοιπόν στην ομάδα της Λέσβου αντί να ταξιδέψει στη Μύκονο να πάει Αθήνα και μετά Μακρακώμη, που βρίσκεται κοντά στο Καρπενήσι, όπου θα είναι ήδη η Μύκονος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αετός Λουτρών το βλέπει θετικά και πιθανότατα θα συναινέσει ώστε η αναμέτρηση για την πρώτη φάση του Κυπέλλου να γίνει στο γήπεδο της Μακρακώμης. Εντός της εβδομάδας λοιπόν αναμένεται να γίνει γνωστή και επίσημα η συμφωνία των δυο ομάδων για το ματς της 27ης Αυγούστου!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares