Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2023 13:15

Mε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Δώρα Γκουντούρα το κυκλαδίτικο GALA ΞιφασΚΕΑ

Ερχεται το GALA “ΞιφασΚΕΑ”, μια πρωτοποριακή αθλητική εκδήλωση Ξιφασκίας που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Η Χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Olympian ΔΩΡΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ καθώς και ο Τζιώτης Πρωταθλητής ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΠΑΣΗΣ και πολλές και πολλοί άλλοι Πρωταθλητές Ελλάδος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και θα βραβευτούν για τις σημαντικές διακρίσεις τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Το ραντεβού είναι στην όμορφη παραλία του Κούνδουρου της ΚΕΑΣ στις 10 Σεπτεμβρίου, στο PORTO KOUNDOUROS BEACH and VILLAS όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μάθουν για αυτό το υπέροχο άθλημα, θα γνωρίσουν από κοντά την πρωταθλήτρια Δώρα Γκουντούρα που στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ανέβηκε σε 8 Παγκόσμια Βάθρα! Η Δώρα μας μας είπε:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα παραβρεθώ στο GALA ΞιφασΚΕΑ στο νησί της Κέας! Χαίρομαι πάρα πολύ που διοργανώνεται μια τέτοια εκδήλωση που ενισχύει το άθλημα της Ξιφασκίας και δίνεται η δυνατότητα και στα μικρά παιδιά να γνωρίσουν το υπέροχο αυτό άθλημα! Και επίσης χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η ευκαιρία να μιλήσω για το άθλημά μου μέσα από τα μάτια μου και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει τόσα χρόνια, ειδικά παρουσιάζοντας με αυτόν τον τρόπο αυτές τις εικόνες σε παιδιά μικρότερης ηλικίας θέλοντας πάρα πολύ να τα εμπνεύσω και να τα ωθήσω να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω και να γνωρίσουν έτσι την μαγεία του πρωταθλητισμού. Σας περιμένουμε όλους εκεί για να σας δείξουμε την μαγεία της ξιφασκίας και του αθλητισμού αλλά και να μιλήσουμε για τα ιδεώδη και την ευγενή άμιλλα! Οι συναθλήτριες, οι συναθλητές μου και εγώ θα χαρούμε να είστε μαζί μας και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μια τεράστια γιορτή Ξιφασκίας!”

Επίσης οι Τζιώτες και οι Τζιώτισες επιτέλους θα δουν από κοντά να αγωνίζεται ο Πρωταθλητής τους Κωνσταντίνος Καραμπάσης στο Ξίφος Μονομαχίας ο οποίος δήλωσε:

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συμμετέχω στο GALA ΞιφασΚΕΑ που διοργανώνεται στην Τζια σε λίγες μέρες! Θα χαρώ πολύ που θα συναγωνιστώ μπροστά στους φίλους και συγγενείς μας με τον φίλο και συναθλητή μου Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο!.O θεσμός KEA BEACH GAMES

είναι μία πολύ ωραία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ο αθλητισμός στην ΚΕΑ αλλά και σε πολύ κόσμο να γνωρίσει τη Τζιά μέσα από αθλητικές δραστηριότητες!”

Στο GALA ΞιφασΚΕΑ, που διοργανώνεται από την εταιρεία SPORTiRiS και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, θα λάβουν μέρος επίσης και οι Πρωταθλήτριες και οι Πρωταθλητές: Νεφέλη Ροδοπούλου στο Ξίφος Μονομαχίας, Κλαίρη Μπένου στη Σπάθη, θα γίνει και ένας μικτός αγώνας όπου η Σταυρίνα Γαρυφάλλου θα αγωνιστεί στο Ξίφος Ασκήσεως εναντίον του Αρτέμη Τζοβάνη και τέλος δεν θα λείψουν και οι μικροί πρωταθλητές μας ηλικίας 10 ετών, Ευάγγελος Στεφανόπουλος και Γιώργος Μπαβέας στο Ξίφος Μονομαχίας!

Μαζί με τις πρωταθλήτριες και τους πρωταθλητές θα παρευρίσκονται και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σπάθης Θανάσης Δελενίκας , η επιτυχημένη Προπονήτρια του Συλλόγου «Ίριδα», Δήμητρα Ζάχου και ο Διεθνής Διαιτητής Ξίφους Μονομαχίας Στέργιος Τσώκας.

Από το Gala ΞιφασΚΕΑ δεν θα μπορούσε να λείψει και η επίδειξη των παιδιών που θα λάβουν μέρος στο τριήμερο CAMP Ξιφασκίας και Μοντέρνου Πεντάθλου που θα προηγηθεί και που θα δείξουν την ξιφασκία που έμαθαν αλλά και τις ικανότητες τους στην Σκοποβολή και στο τρέξιμο (lazer-run) κάτω από την καθοδήγηση του Πρωταθλητή Μοντέρνου Πένταθλου Παύλου Δακουτρού, της προπονήτριας ξιφασκίας Εμμανουέλας Κωστάκη και της τέως πρωταθλήτριας Πεντάθλου Anfisa Kasyanova.

Μαζί τους επίσης θα απολαύσουμε μια παρουσίαση Μεσαιωνικής Ξιφασκίας από τον Γιώργο Ζαχαρόπουλο και την ομάδα του!

Το GALA ΞιφασΚΕΑ είναι η προτελευταία από τις 13 εκδηλώσεις (αθλητικοί αγώνες, παιδικά camp, δραστηριότητες αναψυχής) του πρωτοποριακού θεσμού KEA BEACH GAMES που έγιναν στην ΚΕΑ φέτος πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΚΕΑΣ αλλά και με την μεγάλη στήριξη πολλών επιχειρήσεων του νησιού και της υπόλοιπης Ελλάδας!

Οι εκδηλώσεις θα τελειώσουν με το 2ο KEA BEACH VOLLΕY FUN τον Οκτώβριο, ένα τουρνουά BEACH VOLLEY υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, όπου ξανά οι Τζιώτες και οι Τζιώτισσες θα αγωνιστούν για τον δεύτερο τίτλο του Πρωταθλητή BEACH VOLLEY 2023 της ΚΕΑΣ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares