Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 07:50

Στην Ελλάς Σύρου και τη νέα σεζόν Παράβαλος και Μπακατσέλος

Σε δύο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών της προχώρησε η Ελλάς Σύρου, καθώς «έδεσε» και τη νέα σεζόν τους Χάρη Παράβαλο και Γιώργο Μπακατσέλο.

Αναλυτικά:

Ανανέωσε με την Ελλάς και ο Χάρης Παράβαλος, με την ομάδα της Σύρου να έχει στο ρόστερ της και τη νέα χρονιά τον ταλαντούχο αριστερό μπακ-χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Παράβαλο. Το Συριανό «στοιχείο» στην ομάδα μας χρειάζεται να υπάρχει και όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές του νησιού μας χωρούν στη νέα προσπάθεια για καθιέρωση στην Γ Εθνική.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν»

Στην Ελλάς και τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μπακατσέλος, με την ομάδα της Σύρου να ανακοινώνει την παραμονή του. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανανέωση συνεργασίας με Γιώργο Μπακατσέλο

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μπακατσέλο. Ο 30χρονος μέσος από το Αίγιο θα παραμείνει για μια ακόμη χρονιά στην ομάδα μας και από τα πρώτα του παιχνίδια φέτος, αποδεικνύει πως θα είναι από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares