Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 16:40

Πλήρωσε τα λάθη της στη Βάρη η Ελλάς Σύρου

Την πρώτη της ήττα (2-0) στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής δέχτηκε η Ελλάς Σύρου μέσα στη δύσκολη έδρα του Αστέρα Βάρης.

 

Ανταπόκριση: Μάκης Πρίντεζης

Οι γηπεδούχοι, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά λάθη της ομάδας από τη Σύρο, από όπου προήλθαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης. 

Η Ελλάς πατούσε καλύτερα στο γήπεδο στο πρώτο τέταρτο, μέχρι που ήρθε το γκολ του Ντούλια στο 18' με τον παίκτη του Αστέρα να γίνεται αποδέκτης της μπάλας έπειτα απο ολιγωρία της άμυνας και με ψιλοκρεμαστό σουτ έκανε το 1-0.

Η απόδοση των δύο ομάδων κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, όμως ο Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε πιο καθαρό μυαλό.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σφραγίσουν τη νίκη τους στο 57' με τον Καλέλα, να εκμεταλλεύεται νέο λάθος στην άμυνα της Ελλάς και να πετυχαίνει με κοντινό σουτ το τελικό 2-0.

Κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε, καθώς η Ελλάς Σύρου δεν μπόρεσε να απειλήσει, με την ήττα να κρίνεται δίκαιη για τους γηπεδούχους, αλλά να αφήνει πικρή γεύση στην Ελλάς Σύρου που έδειξε σε διαστήματα του αγώνα ότι μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το συγκεκριμένο ματς.

Διαιτητική τριάδα: Μαράνος, Ανδρέου, Μπεκιάρη

Αστέρας Βάρης (Καβάσης): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλάρίου (88' Γκέργκι), Ανδριόπουλος, Μπάρα, Μάγγος, Μπελαβράκης, Χριστίνης (65' Μπάκας)), Καλέλα (65' Μαγγανάς), Ντούλιας (77' Καλύβας), Βασιλειάδης (65' Πικούλης).

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζάχι (67' Μπακατσέλος), Οικονομόπουλος, Μάγκας, Μπόσιο, Καρμοίρης (58' Κασάπης), Πρεβεζάνος, Κόντσι (58' Παυλόπουλος), Μηνάς (67' Παράβαλος), Ρούσσος, Καραμολέγκος. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares