Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 17:20

Ήττα στα... σημεία για την Α.Ε. Μυκόνου από τη Μαρκό, εκτός έδρας

Δύσκολη εξαρχής η αποστολή, πικρή και η γεύση που άφησε ο τρόπος που προήλθε η ήττα στο Μαρκόπουλο...

Η γηπεδούχος Μαρκό επικράτησε 1-0 της Α.Ε. Μυκόνου στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής με τους Κυκλαδίτες να επιστρέφουν στη βάση τους χωρίς κάποια βαθμολογική συγκομιδή.

Ένα παιχνίδι που σαφώς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας κάτω από έντονη ζέστη και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο που επηρέασε τους παίκτες και των δυο ομάδων. Στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης αμφότεροι οι αντίπαλοι πρόσεξαν τις άμυνές τους, το παιχνίδι παιζόταν στο κέντρο περισσότερο και οι δυο τερματοφύλακες είχαν εύκολο έργο.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε και το ματς μπήκε στο 26'. Ο Παυλίδης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά η μπάλα πέρασε από πολλά... κεφάλια στον αέρα και κατέληξε ως δώρο στα πόδια του Ριτσωτάκη που βρισκόταν στο 2ο δοκάρι και μάλλον έδειξε να αιφνιδιάζεται.

Τελικά όμως έκανε το απλό. Δηλαδή με ένα πλασέ έσπρωξε την μπάλα στο άδειο τέρμα και έκανε έτσι το 1-0 για τη Μαρκό. Η Μύκονος μέχρι το τέλος του ημιχρόνου όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να φτάσει σε θέση βολής με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη και με την είσοδο του Καλογερά η ΑΕΜ έγινε πιο επιθετική, ενώ η Μαρκό έκανε περισσότερο διαχείριση του υπέρ της σκορ και προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα. Μια κεφαλιά του Αρκούδα στο 51' που πέρασε ελάχιστα άουτ και δυο ευκαιρίες με Σπυρόπουλο και Θεοδώρου ήταν οι καλύτερες στιγμές της ενώ στα τελευταία λεπτά άσκησε μεγάλη πίεση χωρίς όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Από την άλλη η Μαρκό είχε μια καλή ευκαιρία στο 68' όταν σε σουτ του Ευθυμίου, ο Αρκούδας πρόλαβε και απομάκρυνε σωτήρια.

Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Τουλούμη που ήταν πολύ καλός, βρήκε τη Μαρκό να βάζει τους τρεις πρώτους της πόντους στο... σακούλι της στον φετινό μαραθώνιο της Γ' Εθνικής που μόλις ξεκίνησε!

ΜΑΡΚΟ (Σταυριανός): Βουτσελάς, Λαμπρόπουλος, Μαρκοπουλιώτης, Πάστρας (73' Χριστόπουλος), Ριτσωτάκης, Καλλέργης, Αλεξίου, Πίκουλας (61' Πιέτρης), Παυλίδης, Σάμιος, Ευθυμίου (88' Γκαρτζονίκας)

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Φαρμάκης, Ράγια (46' Καλογεράς), Κέμπε (83' Γιαννόπουλος), Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Τράκας, Πινέιρο (69, Ντουσάι) Σπυρόπουλος, Ζγκούρη, Παπαδόπουλος (75' Θεοδώρου)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares