Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 20:17

Α.Σ Ίου - Πανθηραϊκός Α.Ο "Pre Game"‏

PANIGIRISMOI ME TRAGAIA

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ θα διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα σε Α.Σ Ίου και Πανθηραϊκού Α.Ο, για την τρίτη αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων. 

Στην προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα της Ίου δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Φιλώτι, καθώς δεν κατέστη δυνατή η μετακίνηση της ομάδας στη Νάξο. Έτσι μετά από απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ Κυκλάδων, θα ορισθεί νέα ημερομηνία για την τέλεση του αγώνα. Στην πρώτη αγωνιστική πάντως, η ομάδα της Ίου είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τραγαίας με το 0-6.

Από την άλλη, ο Πανθηραϊκός, στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρά μια νίκη (8-0) και μια ισοπαλία (2-2), με Αναγέννηση Νάξου και Αστέρα Τραγαίας αντίστοιχα.

Προβλήματα απουσιών πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν και οι δύο ομάδες, καθώς λόγω της Εθνικής Εορτής που συμπίπτει με την ημέρα του αγώνα, θα υπάρχουν περισσότερες υποχρεώσεις από πλευράς αθλητών.

Για την προϊστορία, να αναφέρουμε ότι οι δύο ομάδες την περσινή περίοδο δεν τέθηκαν αντιμέτωπες, καθώς η ομάδα της Ίου αγωνιζόταν στη Β' κατηγορία Κυκλάδων.

Πριν δύο χρόνια και οι δύο αναμετρήσεις είχαν βρει νικητή τον Πανθηραϊκό με σκορ 4-1, ενώ και τα δυο ματς είχαν διεξαχθεί στο γήπεδο της Σαντορίνης, καθώς δεν ήταν έτοιμο ακόμα το γήπεδο στην Ίο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares