Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 14:01

Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο PWA pro world tour windsurfing ο Ναξιώτης πρωταθλητής του freestyle surf Lennart Neubauer

Ο Ναξιώτης πρωταθλητής του freestyle surf Lennart Neubauer αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρόσφατο PWA pro world tour windsurfing!

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανναξιακού:

Ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Φλεριανός Βασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και την υπερηφάνεια μας για τον παγκόσμιο πλέον Ναξιώτη πρωταθλητή του freestyle surf Lennart Neubauer , ο οποίος αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο πρόσφατο PWA pro world tour windsurfing!

Το freestyle με ιστιοσανίδα είναι σαν ακροβατική με ιστιοσανίδα. Οι αθλητές ανταγωνίζονται ποιος θα κάνει τις πιο δύσκολες φιγούρες και τις εκτελεί ψηλά και τεχνικά ωραία όπου κριτές κρίνουν την δυσκολία της φιγούρας και την βαθμολογία τους. Κάθε διαγωνιζόμενος τρέχει νοκ αουτ με άλλον έναν αθλητή και όσο νικάει προχωράει στον επόμενο γύρο μέχρι τον τελικό.

Είναι ένα άθλημα με αρκετά υψηλό δείκτη δυσκολίας και απαιτεί αρκετές ώρες καθημερινής προπόνησης. Έχει λάτρεις από όλο τον κόσμο και η Νάξος μέσο των επιδόσεων του Ναξιώτη Lennart Neubauer, των συνεντεύξεων του, και τα βίντεο του έχει διαφημίσει σε όλο το μήκος και πλάτος του κόσμου την Ελλάδα και την Νάξο μας σαν τον καλύτερο προορισμό για να κανείς προπόνηση σε αυτό.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και στο επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει στην Ολλανδία με ευχή όλων μας να ανέβει και εκεί στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου!

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares