Κυριακή, 01 Οκτωβρίου 2023 21:24

Ανώτερη η Μύκονος, 1-2 τον Βύζαντα Μεγάρων

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ΑΕ Μυκόνου. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου πέρασε αλώβητη από τα Μέγαρα, επικρατώντας με 2-1 του «άχρωμου» Βύζαντα και έτσι συνεχίζει την ανοδική πορεία που έχει. 

Οι Κυκλαδίτες μπήκαν φουριόζοι στο ματς καθώς μόλις στο πρώτο εικοσάλεπτο προηγήθηκαν με 0-.2.

Το σκορ άνοιξε ο Μουρίκης μόλις στο 5', όταν με έξυπνη σέντρα η μπάλα πέρασε από όλους, ξεγελώντας τον γκολκίπερ Πίνη για το 0-1. 

Στο 12' οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν μετά από ασυνενοησία στην άμυνα της Μυκόνου, ο Κέμπε έσωσε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή, ενώ ο Βύζας διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Νέρες από τον γκολκίπερ Φαρμάκη. 

Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2, όταν ο Πινέιρο στο 18' «ζωγράφισε» με ένα άπιαστο σουτ εκτός περιοχής δίνοντας διπλό προβάδισμα στην ομάδα του. 

Στην επανάληψη η Μύκονος δεν κατέβασε στροφές και έφτασε κοντά στο γκολ με τον Πινέιρο στο 61, με τους Μεγαρίτες παρά τις αλλαγές που έκαναν, να μην μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. 

Οι Μεγαρίτες άργησαν να αφυπνιστούν γενικότερα και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 87',  όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Κέμπε, στο οποίο ευστόχησε ο Σταματής για το  τελικό 1-2. 

Διαιτήτευσε ο Σταύρου από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(Γιώργος Αρχοντάκης): Πίνης, Καλαϊτζάκης(46' Παϊκόπουλος), Καρδάμης, Μουσκάι, Γκολφινόπουλος, Φουάσης, Σταμάτης Α., Νέρες(58' Παππάς), Χαϊκάλης(58' Μίκο), Χατζημελετιάδης(82' Σταφάι), Καραγιάννης Γ.(46' Καραγιάννης Μ.). 

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ(Βαγγέλης Βλάχος): Φαρμάκης, Σπυρόπουλος, Κέμπε, Αρκούδας, Πούλος, Μουρίκι, Ζγκούρι(90' Γιαννόπουλος), Τράκας, Θεοδώρου, Πινέιρο(76' Ράγιας), Παπαδόπουλο

Το ευχαριστώ της ΑΕ Μυκόνου:

Θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Βύζαντα και αναμένουμε να τους καλωσορίσουμε στον 2ο γύρο και να ανταποδώσουμε την άψογη φιλοξενία που δέχτηκε η ομάδα μας.

Ωστόσο, δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο το ρατσιστικό επεισόδιο που πραγματοποιήθηκε κατα τη διάρκεια του αγώνα από φίλαθλο του Βύζαντα κατά του ποδοσφαιριστή μας Γκόρα Κέμπε εξαιτίας του χρώματος και της καταγωγής του.

Η ΑΕ Μυκόνου εκφράζει τον αποτροπιασμό της σε αυτό το συμβάν και τη βρίσκει ενάντια σε κάθε μορφή και έκφανση του ρατσισμού.

Τέτοια περιστατικά δεν επιτρέπεται να λαμβάνουν θέση στα γήπεδα και κατ’επέκταση στον αθλητισμό.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares