Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023 14:19

Νέο στραβοπάτημα... ήττα με 1-0 από την Μαρκό για την Ελλάς Σύρου

Ούτε στο Μαρκόπουλο μπόρεσε να «ξορκίσει» τον «δαίμονα» της κακοτυχίας η Ελλάς Σύρου.

Σε ένα παιχνίδι που επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της ΓΣ Μαρκό, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες, τελικά γνώρισε την ήττα με ένα γκολ στο τέλος του αγώνα.

Από την πλευρά της η Μαρκό πέτυχε τεράστιας σημασίας νίκη και έδειξε μεγάλη θέληση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Γκαρτζονίκα στο 89' μετά το φάουλ του Καλλέργη ήρθε να λυτρώσει τους πράσινους που αν και δεν βρέθηκαν σε κακή ημέρα πήραν το απόλυτο των βαθμών από το ματς.

Η ομάδα της Ανατολικής Αττικής επέστρεψε στις επιτυχίες μετά την ισοπαλία στα Μέγαρα, ενώ αντίθετα οι Κυκλαδίτες παρά την μεγάλη τους προσπάθεια δεν τα κατάφεραν μένοντας σε ακόμη ένα ματς με την πικρία της καλής εμφάνισης που δεν απέδωσε όμως καρπούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε με 10παίκτες το ματς. καθώς στο 88' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπόσιο. Πολλά τα παράπονα από τη διαιτησία από τους ανθρώπους της Κυκλαδίτικης ομάδας.

ΓΣ ΜΑΡΚΟ (Ισίδωρος Σταυριανός): Βουτσελάς, Ριτσοτάκης, Λαμπρόπουλος (44' λ.τρ. Πιέτρης), Μαρκοπουλιώτης, Παστρας, Καλλέργης, Αλεξίου (85' Κουτσάκης), Παυλίδης, Πικουλας, Χριστοπουλος (64' Σταμάτης), Ευθυμίου.

ΕΛΛΑΣ ΣΥΡΟΥ (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Παράβαλος (73 Ζαφειρης), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος, Καρμοίρης, Μηνάς, Μπόσιο, Κόντσι, Μελισσόπουλος (85΄Παυλόβπουλος), Κασάπης (56' Μούντριχας)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares