Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 16:27

Πήρε το ντέρμπυ της Πάρου ο Αστέρας.

asteras-nireas-28-10-2012-3

Ένα ωραίο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο των Μαρμάρων μεταξύ του γηπεδούχου Αστέρα και του Νηρέα.

(Βιντεο) Ο Μοστράτος εκτελεί φάουλ στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλλα θα βρεί στο τοίχος και θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σερέπα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και έγιναν λίγες φάσεις, σε ένα παιχνίδι που είχε όμως ρυθμό και πάθος. Ο Νηρέας πέτυχε γκολ στο 10' με τον Πραμάτια που ακυρώθηκε όμως μια και ο διαιτητής είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ σε βάρος του Σουλίδη.

(Βίντεο) Ο Κρητικός Ε. μπαίνει από δεξιά πασάρει στον Πραμάτια που μπαίνει στην περιοχή και σουτάρει αλλά ο Σερέπας πέφτει και αποκρούει.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κερδίσει το χώρο του κέντρου όμως ο Αστέρας έβγαινε σε επιθέσεις και σε μια από αυτές ο Καράι κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, που εκτέλεσε ο Κληρονόμος και έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 28'.

asteras-nireas-28-10-2012-2

Ο Κληρονόμος είχε άλλη μία καλή ευκαιρία στο 43' όμως ο Καρποδίνης έδιωξε.

paros-ATOU 2 ME THL paros-roussos paros-santorineos-1

(Βίντεο) Ο Ρούσσος Γ. βγάζει την μπάλα στο Καράι στην πλάτη της άμυνας του Νηρέα, μόνο του με τον τερματοφύλακα, αλλά ο Tetla θα τον ανατρέψει από πίσω 2 μέτρα πριν μπεί στην περιοχή.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερες φάσεις με τον Αστέρα να είναι εμφανώς καλύτερος από το Νηρέα. Στο 49' ο Ρούπας είχε γυριστή κεφαλιά που μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Νηρέα.

asteras-nireas-28-10-2012-4

Ακολούθησε ένα πεντάλεπτο που ο Αστέρας έκανε 4 φάσεις για γκολ όμως πρώτα ο Καράι δεν πρόλαβε τη μπαλιά του Ρούπα (53'), μετά ο Γ. Ρούσσος δε μπόρεσε να νικήσει τον Καρποδίνη από πλάγια, που μπλόκαρε στο 54', ο Λ. Χριστόφορος είχε κεφαλιά άουτ (55') και ο Χ. Χριστόφορος είχε σουτ που μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας.

(Βίντεο) Ο Κληρονόμος εκτελεί φάουλ έξω από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ίδιο διάστημα ο Νηρέας απείλησε στο 56' με τον Ε. Κρητικό, με σουτ που έδιωξε ο Σερέπας κόρνερ.

(Βίντεο) Ο Κληρονόμος σουτάρει με πολύ δύναμη αριστερά έξω από την περιοχή για να αποκρούσει ο Καρποδίνης και να δέσει στην συνέχεια το χέρι του

Στο 62' ο Χ. Χριστόφορος δέχτηκε 2η κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα αλλά ο Αστέρας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι είχε τα αποθέματα, αν και έχασε ένα από τους καλύτερους παίκτες του, να ανταποκριθεί και στο 70' μετά από σέντρα του Καράι και σουτ του Γ. Ρούσσου να κάνει το 1-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

(Βίντεο) Ο Ρούπας βγάζει κάθετη μπαλιά στο Καράι στην πλάτη της άμυνας του Νηρέα αλλά την τελευταία στιγμή ο Καρποδίνης πέφτει στα πόδια του και αποκρούει.

Στο 73' και στο 80' ο Κορτιάνος και ο Ε. Κρητικός απείλησαν με σουτ που έφυγαν άουτ για το Νηρέα. Οι παίκτες των Μαρμάρων κράτησαν το 1-0 και πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη. 

samios-xristos-2012-10

  • Ο Αστέρας Μαρμάρων φιλοξενείται στη Σέριφο από τον τοπικό ΑΟ, την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο Νηρέας υποδέχεται τον Πανσιφναϊκό.
  • Ντεμπούντο για τον νέο τεχνικό του Αστέρα Χρήστο Σάμιο μετά την παραίτηση (προσωπικοί λόγοι) του Γιώργο Λουκή.

(Βίντεο) Ο Καράι κερδίζει την μπάλα στην σέντρα και τρέχει από δεξιά καταδιωκόμενος από τρεις αντιπάλους μπαίνει στην περιοχή αλλά πάλι την τελευταία στιγμή ο Καρποδίνης πέφτει στα πόδια του και αποκρούει.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ: (Σάμιος Χ.) Σερέπας, Σάμιος, Παπαδόπουλος, Αλιπράντης, Ρούπας, Καρανίκης, Λ. Χριστόφορος (82' Χ. Ρούσσος), Γ. Ρούσσος (90' Ζουμής), Χ. Χριστόφορος, Κληρονόμος, Καράι (91' Μ. Κορτιάνος)

ΝΗΡΕΑΣ: (Μοστράτος Ν.) Καρποδίνης, Γκεμπόρις, Δ. Κρητικός (89' Τριβυζάς), Χατζία, Τέτλα, Ε. Κρητικός, Σουλίδης (58' Σακαρίδης), Α. Κορτιάνος, Πραμάτιας, Μετάι, Μοστράτος Γ.

(Βίντεο) Ο Χριστόφορος Χ. εκτελεί φάουλ απο δεξιά ο Καράι μέσα στην μικρή περιοχή πηδά για κεφαλιά αλλά την τελευταία στιγμή ο Καρποδίνης τον προλαβαίνει και διώχνει την μπάλα.

 

(Βίντεο) Ο Κορτιάνος εκτελεί φάουλ λίγο μετά την σέντρα αποκρούει χαλαρά ο Αλιπράντης και η μπάλα φτάνει στον Haxhija σουτάρει επίσης χαλαρά και στέλνει την μπάλα αριστερά από το δοκάρι του Σερέπα.

(Βίντεο) Ο Καράι από δεξιά βγάζει σέντρα αριστερά μέσα στην περιοχή για τον Ρούσσο Γ. ο οποίος με σουτ στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καρποδίνη και κάνει το 1-0

Τα βίντεο τoυ αγωνα είναι απο το portal του Αστέρα Μαρμάρων www.asteras-marmaron.gr Και οι φωτος απο τον Rober Van Der Most

Επιμέλεια: Σεμίνα Μαργαρίτη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares