Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 09:52

Έβρεχε γκολ στην Ίο

ios-pan8iraikos-28-10-2012-1

Ούτε 1 ούτε 2 αλλα10 γκολ είχαμε χτες στον αγώνα του Α.Σ. ΙΟΥ - ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν το παιχνίδι με 8-2. Η ΙΟΣ βρέθηκε για ένα άλλο αγώνα φέτος στο γήπεδο της από νωρίς πίσω στο σκορ και μένοντας με 10 παίκτες από το 37 δεν πρόβαλε αντίσταση χάνοντας για δεύτερη φορά  παιχνίδι στην έδρα της με μεγάλο σκορ.

Η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε από την αρχή του αγώνα δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό κέρδισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ΚΩΛΕΤΣΗΣ Ε. ο ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. απέκρουσε αλλά στην επαναφορά ο ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Η. από κοντά έκανε το 0-1.

ios-pan8iraikos-28-10-2012-2

Στο 11΄ ο ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Η., δέχτηκε την μπάλα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα ξερό σουτ έκανε το 0-2.

Η ΙΟΣ όμως  δεν το έβαλε κάτω και βγήκε μπροστά. Στο 20’ ένα φάουλ που χτυπήθηκε από αριστερά ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και από κοντά έκανε το 1-2.

Στο 27 ήτανε η σειρά του ΚΩΛΕΤΣΗ που με σουτ έξω από την περιοχή κάνει το 1-3.

 

Πέντε λεπτά αργότερα στο 32’ ο ΚΩΝΣΤΑΣ Χ παίρνει την μπάλα έξω από την περιοχή  και φτάνοντας στο σημείο του πέναλτι με σουτ κάνει το 2-3 βάζοντας και πάλι την ΙΟ στο παιχνίδι.

Στο 37 έγινε η πιο σημαντική φάση του αγώνα που όπως φάνηκε έκρινε και το και το τελικό αποτέλεσμα.

pagkos-pan8iraikou-2012-10

Ο ΚΑΡΡΑΣ Κ βλέποντας την μπάλα να κατευθύνεται στο τέρμα την σταμάτησε με το χέρι με αποτέλεσμα να δηχθεί την κόκκινη κάρτα.

Το πέναλτι θα εκτελέσει ο ΔΑΜΙΓΟΣ Π. αλλά για δεύτερη φορά στο παιχνίδι ο ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ. θα αποκρούσει και στη συνέχεια η άμυνα θα διώξει σε πλάγιο. Το πλάγιο θα εκτελεστεί από τον ΜΕΝΔΡΙΝΟ μέσα στην περιοχή και ο ΚΕΛΙΔΗΣ Γ θα κάνει το 2-4.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΙΟΥ φανερά επηρεασμένη από την εξέλιξη του αγώνα δεν μπόρεσε να μπει καθόλου στο παιχνίδι κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ πετυχαίνοντας αλλά 4 γκολ και κάνοντας την αναμέτρηση περίπατο.

Στο 13’ ο ΚΩΛΕΤΣΗΣ Ε. με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-5.

Στο 25 ο ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Η. με απευθείας εκτελέσει φάουλ από τα πλάγια έκανε το 0-6.

Στο  33’ο ΚΩΛΕΤΣΗΣ και πάλι με σουτ έκανε το 2-7 και στο 40’ ο ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 2-8.

ios-pan8iraikos-28-10-2012-3

ΑΣ Ίου: ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Κ., ΒΑΛΜΑΣ Ν., ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ Σ., ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ε., ΚΑΡΡΑΣ Κ., ΚΑΛΑΘΑΣ Κ., ΧΑΡΟΣ Ι., ΚΩΝΣΤΑΣ Χ., ΔΑΜΒΑΚΑΡΗΣ Ν., ΟΚΕΤΣΟΚΟΥ, ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ν., ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Α., ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ Δ., ΧΑΡΟΣ Π., ΚΑΡΑΜΠΙΚΑΣ Κ., ΜΠΛΙΜΕΣ Ι.,

ΜΠΑΤΣΑΛΗΣ Ι.

Πανθηραϊκός: ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ Α., ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ Κ., ΒΡΕΝΑΓΚΡ Α., ΒΑΖΑΙΟΣ Α., ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ Α., ΠΕΚΑ ΓΚ., ΦΥΤΡΟΣ Σ., ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ Η., ΔΑΜΙΓΟΣ Π., ΚΩΛΕΤΣΗΣ Ε., ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Γ., ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΟΡ., ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Ε., ΛΥΓΝΟΣ Ε., ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Γ., ΝΟΜΙΚΟΣ Γ., ΚΕΛΙΔΗΣ Γ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ ΧΑΡ. ΕΠΟΠΤΕΣ: ΒΑΙΛΑΣ Γ,ΖΩΡΖΟΣ Γ.


ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣ ΙΟΥ-ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ 2-8. από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares