Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2023 09:02

Πρεμιέρα με διπλό στην Άνδρο για τον Αίαντα Σύρου

Με ένα συναρπαστικό παιχνίδι που διεξήχθη χθες (12/10) στην Άνδρο μεταξύ του Ανδριακού και του Αίαντα Σύρου άνοιξε η αυλαία της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο Άγιαξ του Χρήστου Πελέκη βρήκε απέναντι της έναν δυνατό αντίπαλο, που ισοφάρισε δύο φορές (1-1, 2-2), αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει το τρίποντο με γκολ του Κολλιάκου.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό, με εναλλαγές στο σκορ και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 8′ με πέναλτι του Ξαγοράρη, το οποίο παραχώρησε ο Ρούτσι.

Το γκολ αυτό παρά το γεγονός ότι αιφνιδίασε τον Ανδριακό, δεν τον έριξε ψυχολογικά και η ομάδα του Δήμου Μαγουλά αντέδρασε άμεσα ισοφαρίζοντας τρία λεπτά αργότερα με σουτ του Μήλα έξω από την περιοχή. Στη συνέχεια αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν ευκαιρίες, όμως δεν άλλαξε το σκορ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.

ANDRIAKOS 2.23 2.24

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Συριανοί κέρδισαν πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Μουλίδης στο 51′ βάζοντας την ομάδα του μπροστά με 2-1.

Ο Ανδριακός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 63′ με πέναλτι του Τσορτανίδη.

Στο 77′ ο Κολλιάκος εκμεταλλεύτηκε λάθος της ανδριώτικης άμυνας και διαμόρφωσε το τελικό 3-2. 

zaranis andriakos ajax

Διαιτητής: Ζαράνης, βοηθοί: Χουλιάρας-Ψαριανός

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ (Μαγουλάς): Παπουτσής, Χαλάς, Τσορτανίδης, Ρούτσι, Κρίτης, Ζαννάκης Β. , Σκανδάλης, Ρέθι, Κουλούρης, Μήλας, Κουρέτα.

ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ (Πελέκης): Νικητίδης, Μιχάλοβιτς (75′ Σαλμάς), Νομικός, Σαμάνιδης, Κολlιάκος, Μάιπας, Βλαχάκης (45′ Χαϊντίνι), Καλλίγερος (62′ Ψαρρός), Καμπάνης (75′ Ραμπαβίλας), Ξαγοράρης, Μουλίδης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares