Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 20:55

Πολλά γκολ με απρόσμενο φινάλε!

AGERSANI-THIELLA

Καλό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ και πλούσιο θέαμα, πρόσφεραν η Αναγέννηση και η Θύελλα στους λιγοστούς φίλαθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου την Κυριακή το μεσημέρι. 

Σε ένα ματς με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον η ομάδα της Νάξου ήταν αυτή που ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όταν στο μόλις 8΄ο Βαγενάς εκτέλεσε συρτό κόρνερ στο πρώτο δοκάρι και ο Σάντα πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλάζοντας της τροχιά με τον επερχόμενο Σέμε που μπήκε σφήνα στην φάση να κάνει το 1-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις για τις δύο πλευρές, όπου στο επόμενο 20λεπτο καταγράφηκαν δύο καλές εκτελέσεις φάουλ, η 1η με τον Φύτρο για την Θύελλα στο 16΄, όπου ο Λαγογιάννης απόκρουσε θεαματικά και με τον Σέμε για την Αναγέννηση στο 26΄, με την μπάλα να περνάει σύριζα άουτ.

1-1 Η Θύελλα αντιδρά και μπαίνει ξανά στο ματς στο 28ο λεπτό, όπου μετά από μια εκτέλεση κόρνερ του Φύτρου και η άμυνα της Αναγέννησης δεν έδιωξε σωστά με τον Βλαβιανό να γίνετε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό διαγώνιο σουτ να φέρνει το ματς στα ίσα.
2-1 Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί από την πλευρά της Θύελλας  (30΄) η Αναγέννηση κερδίζει ένα κόρνερ που εκτελεί ο Ζούλης , με τον βραχύσωμο Σάντα να πετάγετε στην πορεία της μπάλας και να κάνει το 2-1 για τους Ναξιώτες.

2-2 Με αυτά και αυτά έχουμε φτάσει στο δεύτερο μισό του αγώνα και στο 62΄, με την Θύελλα να είναι καπηλευτική και να φέρνει ξανά το παιχνίδι ξανά στα ίσα, αυτή την φορά ήταν η σειρά του Γαλέου, ο οποίος μετά από μια φάση διαρκείας στα καρέ του Λαγογιάννη κατάφερε να επωφεληθεί και να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

2-3 Οι δύο ομάδες κρατούσαν το καλύτερο για το τέλος , όπου είδαμε δυο πολύ όμορφα γκολ…. με την ομάδα της Θύελλας να κάνει το 2-3 στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Γαλέο, ο οποίος με μια κεφαλιά έφερε την ομάδα του μια ανάσα από τη νίκη.

3-3 και ενώ όλα έδειχναν ότι είχαμε τελικό σκορ, ο Μπάκαλος είχε άλλη άποψη και αμέσως μετά την σέντρα με ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσα, με γκολ που σημειώθηκε στο 90ο λεπτό.

Το τελικό 3-3 θα λέγαμε ότι είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα για τις δύο ομάδες, σε έναν αγώνα που όλα ήταν μοιρασμένα.

Συνθέσεις

Αναγένηση Νάξου:Λαγογιάννης Α. Λαγογιάννης Ν. Καπαρέλης, Μπελέγκου, Σέμε, Σάντας, Παπακωσταντής (Μπάκαλός 77΄),Ζούλης (Δεγαϊτας 82΄),Βαγενάς,Τζανής (Παπανηκολάου 46΄) Ζίνδρος.

Θύελλα:Μηνδρινός Α. Μπίμπα, Λυγνός, Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλέως, Φύτρος (Γιουρέλης 78΄), Πάγια (Καφίρης 40΄)Αρβανίτης (Αγκαράι 58΄) Δαμίγος, Βλαβιανός.

Μίλτος Καράι, για το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares