Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 10:36

Super League: Ώρα για το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η μεγάλη ώρα έφτασε! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Γ. Καραϊσκάκης (19:30, Cosmote Sport 1 HD) για την 8η αγωνιστική της φετινής Super League σε ένα «ντέρμπι αιωνίων» που θα κρίνει την κορυφή της βαθμολογίας, τουλάχιστον για την αγωνιστική αυτή.

Η σημερινή αναμέτρηση θα αποτελέσει την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων από τις συνολικά έξι που θα δώσουν μέσα στην σεζόν, μετά και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος (εκεί όπου θα βρεθούν στη φάση των «16»).

Από τη μια πλευρά ο γηπεδούχος Ολυμπιακός του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετράνε 5/5 στις εντός έδρας αναμετρήσεις για τη σεζόν 2023/2024, ενώ προέρχονται από ένα σερί τριών νικών στη σειρά, μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεση του τον Φρέιρε, η συμμετοχή του όμως θα κριθεί στα τελευταία λεπτά. Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει για το αρχικό σχήμα και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός εκτός από το ντέρμπι στην Opap Arena, έχει παίξει και με το Άρη στο Φάληρο, εκεί όπου είχε κερδίσει με 4-1.

Απέναντι τους όμως θα βρεθεί ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εμφατική νίκη απέναντι στον Ατρόμητο με 5-0 και έχοντας κάνει μάλιστα το απόλυτο στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει μόνο στους «γνωστούς» Μάγκνουσον (ρήξη χιαστού) και Πάλμερ Μπράουν (ταλαιπωρείται με τραυματισμό το τελευταίο διάστημα) και τους Κλεϊνχέισλερ (ίωση) και Ζέκα (τιμωρημένος).

Πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ιταλός Φάμπιο Μαρέσκα με βοηθούς τους Τζιοβάνι Μπατσίνι και Βαλέριο Βέκι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Γκορτσίλας. Στο VAR θα βρίσκονται οι Μάρκο Πιτσινίνι και Βασίλης Νικολακάκης.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares