Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 19:30

Εμφατική νίκη της Θύελλας Καμαρίου στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟ Πύργου

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Πύργου στο γήπεδο Καμαρίου παίρνοντας εμφατική νίκη στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α' Κατηγορίας.

Ο Κενδριστάκης απείλησε για πρώτη φορά στο ματς στο 2', στέλνοντας την μπάλα άουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 17' ο ΑΟ Πύργου απάντησε στις ευκαιρίες. Μετά από λάθος στην άμυνα, ο Τσιάβος έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ από τα δεξιά αλλά ο Τσουκαλάς απέκρουσε.

Στο 44' η Θύελλα έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία στο 44' με τον Χαλβαντζή να σταματάει δύο φορές τον Κενδριστάκη από τα αριστερά.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τη Θύελλα να... ανεβάζει στροφές στο δεύτερο 45λεπτο και να πετυχαίνει και τα τρία της τέρματα.

Στο 50' μετά από λάθος του Χαλβαντζή, ο Νικλιτσιώτης έδωσε γρήγορα στον Κενδριστάκη κι αυτός σκόραρε για το 1-0.

Στο 71' ο Φύτρος έχασε ευκαιρία για να ισοφαρίσει για τον ΑΟ Πύργου, αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία.

Στο 73' ήρθε το δεύτερο γκολ της Θύελλας. Ο Κενδριστάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χαλβαντζής έκανε κακή εκτίμηση, με τον Σιμιτσή να εκμεταλλεύεται το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, κάνοντας το 2-0.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 78' ο Μαντούσης, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από κοντά και σκόραρε για το τελικό 3-0.

Θύελλα Καμαρίου: Τσουκαλάς, Φέκας, Παπαλεξόπουλος, Μπιρμπίλι, Μαντούσης, Κενδριστάκης, Σιμιτσής, Νικλιτσιώτης (87' Φύτρος), Αχμετάϊ (81' Φίλων), Καφούρος (63' Καστράκι), Λουκάς

ΑΟ Πύργου: Χαλβαντζής, Βουλγαράκης (69' Ανωγιανάκης), Ξαγοράρης (60' Νομικός), Κακαξυλάκης, Τριανταφύλλου, Δρόσος (77' Νομικός), Φύτρος Σ. (46' Καρατζιάς), Δαβίλας, Κβαβάτζε (60' Φύτρος Μ.), Ντεκίδης, Τσιάβος

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares