Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2023 23:30

Με νίκη του Πάγου συνοδεύτηκε η μεγάλη επιστροφή του Κάρολου Ρούσσου [vid]

Την δεύτερη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε σήμερα ο Α.Ο Πάγου, επικρατώντας με 6-1 του ΠΑΣ Τήνου που ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες.

Ανταπόκριση: Μάκης Πρίντεζης (syros-sports.gr)

Ένας αγώνας ο οποίος έγινε ακόμη πιο σημαντικός με την επιστροφή μετά από 6 χρόνια του Κάρολου Ρούσσου που ήταν από τους κορυφαίους του αγώνα και «έδωσε άλλον αέρα» στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα, ο συριανός βιρτουόζος ποδοσφαιριστής χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο όταν έγινε αλλαγή στο φινάλε του αγώνα.

Τα νέα αποκτήματα του Πάγου, Μπάιλας και Ρηγούτσος έκαναν τη διαφορά στο επιθετικό κομμάτι, οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη και παράλληλα στην κορυφή του ομίλου. 

Το σκορ άνοιξε στο 6ο λεπτό ο Μάρκος Πρίντεζης μετά από ενέργεια του Ευγένιου Ρηγούτσου, ο Συριανός επιθετικός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κελαδίτη για το 1-0.

Η ισοφάριση ήρθε στο 27΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώσκολου, με τον Πάγο να διαμαρτύρεται πως η μπάλα δεν χτύπησε στο χέρι του Τρόκα.

Στο 54΄ ο ΠΑΣ Τήνου έμεινε με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Βίδος. Η υπεροχή του Πάγου καρποφόρησε, καθώς στο 63΄ ο Ευγένιος Ρηγούτσος έγραψε το 2-1.

Οχτώ λεπτά αργότερα ο Γιάννης Αργυρός σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του Πάγου μετά από όμορφη μπαλιά του Ευγένιου Ρηγούτσου.

Στο 79΄ ο Ευγένιος Ρηγούτσος έκανε το 4-1. Τα δυο τελευταία τέρματα της ομάδας του Χρήστου Ζαχαρίου σημείωσε ο Λευτέρης Μπάιλας στο 85΄ και 86΄.

Αξίζει να τονιστεί πως ο ΠΑΣ Τήνου έπαιζε με 9 παίκτες από το 64΄, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Φώσκολος.

Πλέον με τη νίκη αυτή ο Πάγος έφτασε τους 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα και μοιράζεται την πρώτη θέση με τον Αίαντα Σύρου.

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αγγέλου-Βακόνδιος

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Μακρυωνίτης (Μαραγκός 64΄), Αργυρός (Φώσκολος 76΄), Ξανθάκης (Νομικός 64΄), Σπανός (Ρούσσος 76΄), Ρούσσος Κ (Καπέλλας 66΄), Σκορδίλης, Πρίντεζης, Τρόκα, Μπάιλας, Ρήγουτσος

ΠΑΣ Τήνου (Μάλλιος): Κελαδίτης,Γιαννόπουλος, Καρδαμίτσης (Muca 79΄), Βίδος, Βελαλόπουλος (Γιαννόπουλος 79΄), Μουσάι, Φώσκολος, Ζαλώνης (Μισέντος 79΄), Δαρμης (Βιδάλης 62΄), Ψάλτης (Κάτσα 52΄), Κομμεσάριος

Το βίντεο του αγώνα

Η βαθμολογία (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ)

1os vath

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares