Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 20:06

Super League: Επαγγελματική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Του έκανε… καλό που βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ σοβαρεύτηκε μετά το 0-1 του Παναιτωλικού και έφτασε στη νίκη (2-1) με τον Σαμάτα να ανεβάζει “στροφές” και να σημειώνει και γκολ.

Οι Αγρινιώτες με τον Τορεχόν μπήκαν μπροστά στο σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα και δεν αγχώθηκαν. Μέσα σε 16 λεπτά ανέτρεψαν την κατάσταση με τους Σαμάτα και Ζίβκοβιτς, ενώ ενδιάμεσα πέτυχαν ένα ακόμη τέρμα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, χωρίς μεγάλες φάσεις για τους δύο αντιπάλους.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν το ματς με επιθετική διάθεση και στο 2ο λεπτό είχαν την πρώτη καλή τους στιγμή, με την κεφαλιά του Σαμάτα να περνά λίγο άουτ. Η μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 14’, όταν ο Οζντόεφ εκτέλεσε φάουλ από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Καπίνο!

Παρά την υπεροχή του ΠΑΟΚ, όμως, ήρθε ο Παναιτωλικός να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Στο 20ο λεπτό η ομάδα του Αγρινίου μπήκε μπροστά, όταν ο Ντουάρτε έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Τορεχόν πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει και στον Σάστρε για να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1!

Έξι λεπτά κράτησε το προβάδισμα ο Παναιτωλικός, καθώς στο 26’ ο ΠΑΟΚ «απάντησε» για το 1-1. Ο Ζίβκοβιτς βρήκε τον Κωνσταντέλια, αυτός άφησε στον Σάστρε ο οποίος βρήκε ωραία τον Σαμάτα με τον τελευταίο να ισοφαρίζει το ματς. Τρία λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε γιατί νωρίτερα ο Οζντόεφ ήταν οφσάιντ.

Η ανατροπή έγινε τελικά στο 36’. Ο Σάστρε πάσαρε στον Ζίβκοβιτς, ο Σέρβος δοκίμασε να κάνει σέντρα ουσιαστικά, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να ξεγελά τον Καπίνο καταλήγοντας πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ!

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε και στο δεύτερο η αρχή ήταν αρκετά νωθρή. Μία προσπάθεια του Σενγκέλια για να απειλήσει ο Παναιτωλικός χωρίς αποτέλεσμα, ένα σουτ του Μεϊτέ που κόντραρε μέχρι τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς ευκαιρίες ουσιαστικά και έφτασε στην τελική του ευθεία με το εύθραυστο 2-1. Ειδικά απ’ το 80’ και μετά ο Παναιτωλικός πήρε περισσότερα ρίσκα, μην έχοντας κάτι να χάσει. Κυρίως με σέντρες δοκίμασαν οι φιλοξενούμενοι να απειλήσουν, ή με κάποια σουτ που όμως δεν απείλησαν τον Κοτάρσκι.

Το σουτ του Ντίας στο 90+4’ ήταν η τελευταία προσπάθεια των φιλοξενούμενων, με το 2-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στους 23 βαθμούς και να κρατά τον Παναιτωλικό στους 6 και την ισοβαθμία στην τελευταία θέση με τον Βόλο.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares