Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 00:38

Μελισσόπουλος: «Ήμασταν πιστοί στο πλάνο - Στόχος να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αυτή την χρονιά» [vid]

Ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος μίλησε για τη νίκη της Ελλάς Σύρου κόντρα στην Εράνη Φιλιατρών, για τον στόχο της Ελλάς τη φετινή σεζόν ενώ αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ματς με το Μεσολόγγι.

Αναλυτικά:

«Την Κυριακή ήταν μια δύσκολη νίκη για την ομάδα μας στην δύσκολη διαδρομή που έχουμε φέτος. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ με συγκέντρωση. Ήμασταν πιστοί στο πλάνο που είχαμε γι αυτόν τον αγώνα. Είχαμε υπομονή, βγάλαμε ωραίους συνδυασμούς, σκοράραμε δυο όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο που μας έβγαλε από το άγχος. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο νωθροί. Μέχρι το 60-65΄ δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Οι αλλαγές βοήθησαν την ομάδα καθώς τα παιδιά έδωσαν «φρεσκάδα» στην ομάδα και στην συνέχεια πετύχαμε άλλα δυο γκολ και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Τώρα επόμενος σταθμός… Μεσολόγγι. Τι να περιμένουμε εκεί;
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Κάθε αγώνα τον κοιτάζουμε ξεχωριστά. Κάθε εβδομάδα δουλεύουμε στις προπονήσεις συγκεκριμένα για κάθε αντίπαλο. Στόχος μας είναι να παίζουμε πάντα όμορφο ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τη νίκη»

Τι στόχο βάζει η Ελλάς σαν νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία;
«Νομίζω έχουμε δείξει ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμη και την προηγούμενη εβδομάδα στην Κόρινθο δικαιούμασταν τη νίκη. Στόχος μας είναι να τελειώσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται αυτή την χρονιά».

Δείτε το βίντεο

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares