Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 21:43

Παναγιώτης Χριστοφιλέας: «Προσοχή στο Μεσολόγγι! - Εξαιρετική η Διοίκηση. Ποτέ δεν μας άγχωσε.»

Η επιβλητική εμφάνιση και η νίκη με 4-0 απέναντι στην Εράνη Φιλιατρών άνοιξε για τα καλά την όρεξη στην Ελλάς Σύρου, που έχει ως βασικό στόχο να συνεχίσει με... τρίποντα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Στην ομάδα των Κυκλάδων άλλωστε θεωρούν ότι η βαθμολογική συγκομιδή δεν είναι ανάλογη των εμφανίσεων που έχει πραγματοποιήσει η Ελλάς ως τώρα και ελπίζουν στα επόμενα παιχνίδια να πατήσουν για τα καλά πλέον στις θέσεις παραμονής.

«Νομίζω ότι τα γκολ είναι θέμα ψυχολογίας, με την έννοια ότι αν καταφέρουμε να βρούμε δίχτυα από το πρώτο ημίχρονο απελευθερωνόμαστε από το οποιοδήποτε άγχος. Αυτό ακριβώς έγινε στο τελευταίο μας παιχνίδι με την Εράνη Φιλιατρών» τόνισε ο προπονητής των Συριανών Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ο οποίος ενόψει του επόμενου αντιπάλου, της Α.Ε. Μεσολογγίου δεν θέλει ούτε για αστείο να ακούει τη λέξη «εύκολο» εφιστώντας την προσοχή σε άπαντες στο στρατόπεδο της Ελλάς. «Το Μεσολόγγι μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, έχει παίξει όμως καλά σε αρκετά ματς κάποια από τα οποία τα έχει χάσει είτε στις λεπτομέρειες, είτε στις καθυστερήσεις των παιχνιδιών. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και φυσικά σοβαρότητα προκειμένου να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.»

Ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ δίνει και μια άλλη διάσταση στο θέμα της στάσης που έχει κρατήσει ως τώρα η Διοίκηση της ομάδας, ειδικά μετά από αρνητικά αποτελέσματα. «Θα έλεγα ότι η στάση της Διοίκησης είναι εξαιρετική. Ακόμα και μετά από συνεχόμενες ήττες δεν μας πίεσαν, ούτε μας γέμισαν άγχος. Αντιθέτως έδειξαν ότι πιστεύουν στη δουλειά που γίνεται και στην ποιότητα της ομάδας. Θεωρώ ότι θα τους δικαιώσουμε και θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»

Η αποστολή της Ελλάς Σύρου θα φύγει μια ημέρα νωρίτερα από τη συνηθισμένη. Έτσι θα ταξιδέψει από την Παρασκευή για το Μεσολόγγι, ενώ το Σάββατο θα κάνει την τελευταία της προπόνηση επί εδάφους Αιτωλοακαρνανίας πλέον. Ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται ήδη στο απουσιολόγιο του Παναγιώτη Χριστοφιλέα ενοψει Μεσολογγίου είναι ο αριστερός οπισθοφύλακας της ομάδας ο Ζάχι, που δεν θα αγωνιστεί καθώς είναι τιμωρημένος λόγω καρτών!  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares