Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 09:19

Ο Γιάννης Βρούτσης τίμησε τον Ναξιώτη πρωταθλητή Ευρώπης Lennart Neubauer

Ο 19χρονος Lennart Neubauer κατέκτησε την πρώτη του τεράστια νίκη στο PWA World Cup που πραγματοποιήθηκε στο Sylt της Γερμανία και επέστρεψε στην Ελλάδα ως πρωταθλητής Ευρώπης και 2ος στον κόσμο όσον αφορά την τελική κατάταξη. Πρώτη του στάση στην Ελλάδα; Το γραφείο του αρμόδιου αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

Ο Lennart Neubauer πριν από οκτώ χρόνια, όταν ακόμη έκανε τα πρώτα του βήματα έχονας δώσει την πρώτη του δημόσια παράσταση στο 1ο Naxian freestyle contest (στη Λαγκούνα της Χώρας Νάξου) είχε δηλώσει με χαμόγελο ” Θέλω απλά να φτάσω στον .. ουρανό”. Οκτώβριος του 2023 βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Έχοντας περάσει έναν δύσκολο χρόνο με τραυματισμούς βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης.. Θεωρείται και όχι άδικα ως ο κορυφαίος στο freestyle windsurfing και απλά κάθε του βήμα πλέον είναι προς τον .. ουρανό.

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση του κου Γιάννη Βρούτση

“Γέμισε παγκόσμια λάμψη, κυκλαδίτικους ανέμους και θάλασσα το γραφείο μου

Υποδέχθηκα τον 19χρονο Ναξιώτη Πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή Κόσμου στο freestyle windsurf, Lennart Neubauer

Συζητήσαμε για τα φετινά του κατορθώματα, τα όνειρά του για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και την προσπάθειά του να δαμάζει τα κύματα και παράλληλα να σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Του υποσχέθηκα κάθε δυνατή βοήθεια από την Πολιτεία, καθώς ο Λέναρντ και κάθε νέος που ασχολείται με τον Αθλητισμό αποτελούν το παράδειγμα και την πυξίδα της πολιτικής μας”.

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares