Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 21:48

Παντός καιρού οι Μικτές «έβαλαν μπρος τις μηχανές» στη Νάξο [pics-vids]

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για τις Μικτές Ομάδες Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποίησαν τις πρώτες προπονήσεις προεπιλογής στη Νάξο το διήμερο 17 και 18 Νοεμβρίου.

MIKTES PROPONISI 80

Μπορεί ο καιρός να στάθηκε εμπόδιο προκειμένου κάποιοι ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στη Νάξο και έτσι ο Βαγγέλης Γατσέλος να είχε περισσότερους παίκτες στη διάθεση του, όμως παρόλα αυτά η εικόνα που αποκόμισε ο νεαρός τεχνικός ήταν άκρως ικανοποιητική, με τους παίκτες του να δείχνουν με το καλημέρα ότι είναι ΄΄παντός καιρού''.

Τόσο την Παρασκευή στο ΔΑΚ Νάξου, όσο και το Σάββατο στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου οι προεπιλογές του Βαγγέλη Γατσέλου έδειξαν στον προπονητή τους ότι είναι πανέτοιμοι για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αναγκάζοντας τον προπονητή τους να γεμίσει το μπλοκάκι του με σημειώσεις.

MIKTES PROPONISI agersani 18

Στο πλαίσιο αυτών των προπονήσεων οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν φιλικούς αγώνες με τις αντίστοιχες του ΠΑΣ Νάξου και του Πανναξιακού.

Φυσικά, αυτή η προπόνηση αποτελεί το ήμισυ της προεπιλογής, καθώς θα ακολουθήσει άλλη μία στο νησί της Σύρου, όπου πλέον θα προπονηθούν όλοι οι αθλητές που έχουν κληθεί και λίγες μέρες μετά θα βγουν οι τελικές αποστολές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ Νάξου παρείχε ότι χρειάστηκαν οι αθλητές, ο προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος και ο υπεύθυνος, Νίκος Λουκής, ενώ ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Γιάννης Πολυχρονάκος τους φιλοξένησε στο ξενοδοχείο του (Polis) .

MIKTES PROPONISI

Όσο αφορά τον αγωνιστική σχεδιασμό, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθούν οι προκηρύξεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φέτος οι αγώνες του ομίλου των νήσων θα διεξαχθούν στις έδρες των ενώσεων, όπου η κάθε μία από αυτές θα δώσει δύο εντός και δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε κάθε περίπτωση το φετινό ταξίδι των Μικτών ξεκίνησε, με τα παιδιά των Κυκλάδων να δηλώνουν έτοιμα να βιώσουν αυτή την όμορφη και σημαντική εμπειρία... 

Φωτογραφίες και βίντεο από τις προπονήσεις (Ευχαριστούμε την Ευγενία Τσάφου και τον Νίκο Λουκή για το πλούσιο υλικό που μας παραχώρησαν):

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023

 

 

Από τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΟΣ Κυκλάδων στη Νάξο.

Βίντεο από τις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΟΣ Κυκλάδων στη Νάξο. Ενωση Ποδοσφαιρικων Σωματειων Κυκλάδων Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023

 

 

Κ14 προπόνηση Νάξος

Παντός καιρού η Μικτή ομάδα Κ14 προπονήθηκε με 8 μποφόρ στη Νάξο ...

Δημοσιεύτηκε από Μικτές Ομάδες ΕΠΣ Κυκλάδων στις Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares