Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 12:15

Παμμηλιακός: Συγχαρητήρια σε Γαλλή και Κούτη και καλή επιτυχία στις Μικτές Ομάδες

Καλή επιτυχία στους αθλητές του Κούτη Αλέξανδρο και Γαλλή Ανάργυρο που συμμετάσχουν στις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων, όπως και σε όλους τους αθλητές εκφράζει μέσω ανακοίνωσης του ο Παμμηλιακός.

Η ανακοίνωση:

Δύο αθλητές της Κ16 του Παμμηλιακού θα συμμετάσχουν στην προπόνηση προεπιλογής της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣ Κυκλάδων ενόψει των αγώνων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.

Πρόκειται για τους Κούτη Αλέξανδρο και Γαλλή Ανάργυρο, οι οποίοι θα αναχωρήσουν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου για το νησί της Σύρου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις και οι φιλικοί αγώνες.

Ο Αλέξανδρος και ο Ανάργυρος είναι δύο αθλητές οι οποίοι δούλεψαν εντατικά στα τμήματα μας, όπως δεκάδες άλλα παιδιά. Οι κλήσεις τους είναι μία επιβράβευση για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει και παράλληλα ένα δείγμα αναγνώρισης για την ακαδημία του Παμμηλιακού μας και το έργο που παράγει στο νησί μας. 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία και διακρίσεις στους δύο αθλητές μας, όπως και σε όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Συγχαίρουμε τον προπονητή Βαγγέλη Γατσέλο για την συστηματική δουλειά που κάνει, αλλά και την διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων που παρέχει στα παιδιά ότι χρειαστούν με άψογη οργάνωση. 

Ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης και το Δ.Σ. του Παμμηλιακού ΑΣ

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares