Σάββατο, 03 Νοεμβρίου 2012 23:06

Εύκολο απόγευμα για τον Πανθηραϊκό‏.

pan8iraikos-lava 2011 1

Επίδειξη δύναμης απέναντι στη Λάβα Εμπορείου έκανε απόψε η ομάδα του Πανθηραϊκού, που επικράτησε με το ευρύ 9-0, και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 10 βαθμούς.

Η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου από το πρώτο κιόλας λεπτό ευτύχησε να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραίο σουτ του Στεφανάκη Γιώργου. 

Στο 4ο λεπτό, ο Χριστιανός έκανε το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φύτρος Σόλωνας έγραψε το 3-0. Το εντυπωσιακό πρώτο δεκαπεντάλεπτο για τον Πανθηραϊκό, ολοκληρώθηκε με το γκολ του Κωλέτση, που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 42' ο Φύτρος σημειώνει και δεύτερο τέρμα, γράφοντας έτσι το 5-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Πανθηραϊκού να συνεχίζει με το πόδι κολλημένο στο γκάζι, και να φτάνει σε ακόμα δυο τέρματα με τον Κωλέτση στο 52 και στο 56 (πέναλτι και αποβολή του Πρέκα). Με αυτά τα τέρματα ο επιθετικός των "μπλε" έφτασε τα 10 τέρματα στο πρωτάθλημα.

Το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σημείωσε και ο Γιώργος Στεφανάκης στο 62' ανεβάζοντας το σκορ στο 8-0. Η Λάβα θα τελειώσει το παιχνίδι με 9 παίχτες μιας και τη κόκκινη κάρτα θα αντικρίσει και ο Δρόσος.
Το χορό των γκολ έκλεισε ο Κουλόλι στο 82'.

Την επόμενη αγωνιστική, ο Πανθηραϊκός φιλοξενείται από την Θύελλα, ενώ η Λάβα ταξιδεύει στην Ίο.

Συνθέσεις:

A.O. ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): ΛΥΓΝΟΣ, ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΒΡΕΝΑΓΚΡ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΛΟΛΙ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΥΤΡΟΣ Σ., ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ (45' ΝΟΜΙΚΟΣ Γ.), ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ (60' ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ), ΚΩΛΕΤΣΗΣ (72' ΝΟΜΙΚΟΣ Μ.), ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ

ΛΑΒΑ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ(ΠΙΤΤΑΣ): ΔΡΟΣΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΠΡΕΚΑΣ, ΒΑΛΒΗΣ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ (50' ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΕΝΑΞΑΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΔΡΟΣΟΣ, ΣΥΡΙΓΟΣ, ΔΕΝΑΞΑΣ, ΓΑΛΑΝΟΣ (85' ΖΑΜΠΕΛΗΣ)

ΔΙΑΤΗΤΕΣ: ΑΓΓΕΛΟΥ-ΑΛΙΦΡΑΓΚΗΣ-ΒΑΪΛΑΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares