Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 22:36

Super League: Ο Άρης τιμώρησε τα λάθη του Παναθηναϊκού

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο της Super League Παναθηναϊκό με 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Άρης επικράτησε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 2-0 για τη 12η αγωνιστική της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να πανηγυρίζουν μία τεράστια νίκη που έβαλε φωτιά στη μάχη της κορυφής, μιας και πλέον υπάρχει διαφορά δύο βαθμών ανάμεσα στις τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ο Άρης τιμώρησε τα πράσινα λάθη.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μορόν δεν συγχώρεσε το νέο τραγικό λάθος του Μπρινιόλι στο φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ οι Θεσσαλονικείς πλήγωσαν τους πράσινους με αντεπίθεση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μενέντεζ να υπογράφει τη νίκη του Άρη.

Οι κιτρινόμαυροι έφτασαν τους 20 βαθμούς και εδραιώθηκαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, την ώρα που οι πράσινοι παρέμειναν στην κορυφή, έχοντας, όμως, πλέον έναν μόλις βαθμό διαφορά από Ολυμπιακό και ΑΕΚ και δύο από τον τέταρτο ΠΑΟΚ.

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares