Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 08:09

Ανδριακός: Καυστική ανακοίνωση του Σταύρου Βελιώτη για τη διαιτησία του Ρούσσου [vid]

Έξω φρενών είναι οι άνθρωποι του Ανδριακού με τη διαιτησία του κ. Ιωάννη Ρούσσου στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας τους κόντρα στον ΑΟ Πάγου.

Σε ένα παιχνίδι, όπου σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό (στο πόδι) του Παναγιώτη Τσορτανίδη και είχε μεγάλο βαθμό έντασης, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται μέσω ανακοίνωσης που υπογράφει ο πρόεδρος της ομάδας, Σταύρος Βελιώτης.

Μάλιστα, στη σελίδα του συλλόγου δημοσιεύθηκε και το βίντεο του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα γράφει στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: 

Σήμερα ξεκινήσαμε να πάμε στο γηπεδο μας να παίξουμε το παιχνίδι μας και να χαρούμε το ποδοσφαιρο , παρόλο τον αέρα ηρθαν οι φίλοι της ομάδας μας να μας δουν και να μας υποστηρίξουν , αφού είχαμε να παίξουμε μπαλα εδώ και 5 εβδομάδες !!!! Και τελικά τι έγινε ;;; Θα σας πω εγώ !!!! Ένας ανεκδιήγητος τύπος ονόματι Ρουσσος Ιωάννης εκ Σύρου ορμώμενος κατάφερε να μας κάνει να αναρωτηθούμε γιατί ασχολούμαστε με αυτό το ρημάδι το κυκλαδίτικο ποδοσφαιρο !!!!!!! Ένας άνθρωπος που έπαιξε με την νοημοσύνη μας και με την ψυχική μας ηρεμία , ένας άνθρωπος που ήρθε να εκτελέσει το τέλειο έγκλημα !!!!! Το σκορ για εμάς έρχεται σε δεύτερη μοιρα , κοινός δεν μας νοιάζει !!!!! Ο Παγος κέρδισε , μπράβο του !!!!! Το τι έγινε ομως στο ματς θα μείνει στην ιστορία !!! Το αν τιμωρηθώ αφού θα γράψω ότι γράψω πόσος με ενδιαφέρει αλλά όταν μας πνιγει το δίκιο πρέπει να μιλάμε !!!! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω ;;; Ίσως γίνω γραφικός όπως τα στενάκια της Σαντορίνης αλλά δεν πειράζει θα το κάνω !!!! Την ωρα που γράφω εχω εναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ένα κόσμημα για το κυκλαδίτικο ποδοσφαιρο τον Παναγιώτη Τσορντανιδη με κάταγμα περόνης για ένα τάκλιν με δυο πόδια από τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή που είδε απλά μια κίτρινη κάρτα !!!! Μονο περαστικά και να ειναι γρήγορα κοντά μας εύχομαι !!!! Άραγε η Επς θα ασχοληθεί με την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών της;;;; Πάμε να συνεχίσουμε γιατί για να φτάσουμε εκεί ειχε ξεκινήσει η σφαγή Ρουσου προς την ομάδα μας!!!!! Επιθετικό φάουλ που θα το σφυράγε και ο πρόεδρος του παγου
κατέληξε σε γκολ υπέρ των φιλοξενούμενων και την αποβολή του προπονητή μας για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του ζωή !!!! Συνεχίζουμε έχει και άλλο ….. πέναλτυ μαρς υπέρ μας πέρασε στο ντούκου η συνέχεια ο τραυματισμός και προχωράμε στο ημίχρονο !!!! Όσο και αν διαμαρτυρηθήκαμε ο κ. Ρούσος συνέχισε τα δικά του μέχρι που ήρθε η αποβολή του ποδοσφαιριστη μας Κουλουρη που συνέχισε την προσπάθεια του για γκολ χωρίς να ακούσει το σφύριγμα του κ.Ρούσου , που ήταν τέλειος μέχρι εκείνη την στιγμή και επραξε με το γράμμα του νομου !!!! Δεν νομίζω ότι μπορώ η μάλλον δεν θέλω να γραψω αλλά για να δώσω αξία στον συγκεκριμένο τύπο , απλά να πω ότι το σκορ τότε ήταν 2-2 !!!! Η συνέχεια μας βρήκε με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 2-4 , αλλά πραγματικά δεν μας νοιάζει .
Το αστείο ειναι ότι στο 2-3 εγινε φαση Μαρς πέναλτι στην περιοχή του παγου που συνεχίσαμε να πετάμε χαρταετό και στην επομενη φάση εγινε το 2-4 !!! Η σεμνη τελετή έλαβε τέλος και πάμε σπίτια μας !!!
Δεν ειναι έτσι όμως , ο Ανδριακός θέλει και πρέπει να βρει το δικιο του , δεν επιτρεπουμε να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο εναντίον της ομάδας μας και θα προβουμε σε ότι νόμιμο μέσο έχουμε !!!!!
Ο Ανδριακός ειναι κόσμημα για της κυκλαδες ειναι ομάδα που ενώνει ένα νησί ολόκληρο και δεν θα αφήσουμε τυπους σαν τον εν λόγο να μας καταστρέφει ότι αγαπαμε .
Το κειμενο ειναι με υπογραφη και θα υποστώ ότι συνέπειες θα υπάρξουν !!!!
Ο Ανδριακός ειναι η ζωη μας και δεν θα μα την καταστρέψετε !!!
Βελιωτης Σταυρος
Πρόεδρος Ανδριακου Ομιλου Φιλαθλων .

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares