Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 13:22

«Πήρε μπρος» στο 2ο ημίχρονο και έκαμψε την αντίσταση του Πανθηραϊκού ο Πανναξιακός

Χρειάστηκαν 70 ολόκληρα λεπτά και αριθμητική υπεροχή για να κάμψει ο Πανναξιακός την σθεναρή αντίσταση απέναντι στον Πανναξιακό, με την ομάδα του Γιώργου Μοστράτου να φθάνει τελικά σε μία ευρεία νίκη με 4-0.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς να σημειωθούν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Πανναξιακό να διατηρεί μία φλύαρη υπεροχή, αλλά τον Πανθηραϊκό να είναι αυτός που σημείωσε μία πολύ καλή ευκαιρία με σουτ του Βλαβιανού που έβγαλε πάνω από τη γραμμή με το κεφάλι ο Αργυρός.

Ο Πανναξιακός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μία σημαντική τριπλή ευκαιρία και στη συνέχεια ανέβασε την πίεση του κλείνοντας στα καρέ τον νεανικό Πανθηραϊκό, που ήταν καλά διαβασμένος, κλείνοντας πολύ καλά τους χώρους.

Στο 68΄οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν, καθώς ο διαιτητής κ. Δεγαΐτας απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Έντρι Κράσι λόγω αντιαθλητικού παιξίματος.

Η συνέχεια στο παιχνίδι εξελίχθηκε σε εύκολη υπόθεση για τον Πανναξιακό, που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την αριθμητική υπεροχή. 

Αρχικά στο 79' έκανε το 1-0 με τον Αργυρό να μπαίνει στην καρδιά της άμυνας και να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των παικτών των φιλοξενούμενων, σκοράροντας από κοντά.

Στο 81' ο Τραγούδας διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με σουτ μετά από ασίστ του Δεμερτζή, με τον νεαρό Γιώργο Βαθρακοκοίλη στο 87' να είναι αυτό που έκανε το 3-0 με κοντινό σουτ.

Ο Παντελαίος έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, όταν στο 90' πήρε πάσα του νεαρού Φράγκου και με κοντινό σουτ έκανε το τελικό 4-0.

Διαιτητική τριάδα: Δεγαΐτας, Φαν Άακεν και Σφυρόερας

Πανναξιακός (Μοστράτος): Βακαλόπουλος, Βαθρακοκοίλης Γ., Παπαδόπουλος, Αργυρός, Σέμε, Γιαννακόπουλος (46' Παντελαίος), Δεμερτζής, Πίντο (82' Φράγκου), Ανεβλαβής (72' Λίκα), Τραγούδας, Τσουρής (46' Ορφανός)

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ρούσσος, Σέχου (82' Τσάνο), Νομικος, Μοσχάτος, Κράσι Ε., Διονυσόπουλος (78' Καραγιάννης), Καβαλλάρης, Βλαβιανός, Κράσι Λ. (46' Χαϊνταράι), Παπαβασιλείου (72' Ζαμπέλης), Κρεμμύδας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares