Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 00:20

Οι πιο δυνατοί αθλητές στο Λιτόχωρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Στο Λιτόχωρο, στους πρόποδες του Ολύμπου, θα χτυπάει από την Πέμπτη έως την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η καρδιά της ελληνικής άρσης βαρών με τους πιο δυνατούς αθλητές να αγωνίζονται στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Δίου – Ολύμπου και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού Πύρρος Δήμας και θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιτοχώρου «Πύρρος Δήμας».

Για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη είπε: «Θα καλωσορίσουμε τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο Λιτόχωρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που όπως φαίνεται από πλευράς συμμετοχών και οργάνωσης, ότι θα είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου και τον Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου Βαγγέλη Γερολιόλιο για τη στήριξη τους στο άθλημα!».

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριφύλλης δήλωσε για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: «Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα περιμένουμε καλές επιδόσεις. Θα δούμε την κατάσταση των αθλητών και θα μετρήσουμε τα κιλά τους. Μας ενδιαφέρουν οι έφηβοι και οι παίδες ενόψει και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2024, γιατί σχεδόν όλοι οι παίδες που είναι στην προκαταρκτική ομάδα έχουν προκριθεί και στο Πανελλήνιο. Ταυτόχρονα θα γίνει και η επιλογή των αθλητών για την προκαταρκτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στη Σόφια το Φεβρουάριο και θα δούμε την κατάσταση των αθλητών που επιστρέφουν μετά από τραυματισμούς, όπως η Καρδαρά και η Γεωργοπούλου που είναι στην Προολυμπιακή ομάδα.»

ΛΙΤΟΧΩΡΟ 2023 Τ

Το επίσημο τρέιλερ του αγώνα:

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares