Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 17:46

Επέμεινε και δικαιώθηκε στο τέλος η Ελλας κόντρα στην Ρόδο

Μπορεί να μην είχε πολλές ευκαιρίες, μπροστά στις δύο εστίες, αλλά το παιχνίδι της Ελλάς Σύρου με τη Ρόδο ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με τους νεοφώτιστους Συριανούς να δικαιώνονται με ένα γκολ στις καθυστερήσεις παίρνοντας το λιγότερο που δικαιούταν, δηλαδή τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ποιοτική ομάδα από το σμαραγδένιο νησί.

Η ομάδα του Παναγιώτη Χριστοφιλέα που παρατάχθηκε με επτά (7) είχε τη δίψα και το πάθος για τη νίκη, όπως και την πρωτοβουλία ων κινήσεων ειδικά στο πρώτο μέρος, με τους Ροδίτες να παίζουν έξυπνα αφήνοντας χώρο.

Στην επανάληψη η Ελλάς μπήκε δυνατά, έχοντας μία καλή ευκαιρία με τον Μηνά, ενώ σε μία ανύποπτη φάση στο 68'  και με τη βοήθεια του ισχυρού ανέμου ο Μίσκου που είχε περάσει πριν λίγο στο παιχνίδι έγινε κάτοχος της μπάλας και σούταρε εύστοχα για το 0-1.

Στο 79΄η Ρόδος έφτασε μία ανάσα από το 0-2, με τον Δούμτση να νικιέται από τον Μουλαρά.

Η Ελλάς δεν το έβαλε κάτω, καθώς βάσει της εικόνας της δικαιούταν κάτι από το παιχνίδι... και το πήρε στο 89', όπου ο Μηνάς που ήταν από τους κορυφαίους γύρισε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μπακατσέλος με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Η ροή του αγώνα:

22' Ένα σουτ του Ζάχι πέρασε λίγο άουτ

32' Σουτ του Οικονομόπουλου μπλόκαρε εύκολα ο Μανουσάκης

36' καλό σουτ του Νικολόπουλου λίγο άουτ η μπάλα

40' κεφαλιά του Μούντριχα μετά από εκτέλεση φάουλ, λίγο άουτ

46' Μεγάλη ευκαιρία με τον Μηνά να μην μπορεί να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

68' 0-1 η Ρόδος... με την βοήθεια του δυνατού ανέμου ο Μίσκου έγινε αποδέκτης μίας μακρινής μπαλιά, κατέβασε όμορφα, πήρε λίγα μέτρα και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μουλαρά.

79' Πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Δούμτης να μην μπορεί να νικήσει τον Μουλαρά από κοντά.

89' 1-1. Ισοφάρισε η Ελλάς Σύρου. Ο Μηνάς γύρισε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Μπακατσέλος ανενόχλητος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητές: Τσολακίδης, Τζαννής, Τραντάς)

ΑΣ Ρόδος (Μπαξεβάνης): Μανουσάκης, Τρόκα (63' Μίσκου), Καψάλης, Βιντσέντσο, Τσούτσης, Δούμτσης, Ζούνης (81' Λάσκαρης), Πατσιαβούρας, Νικολόπουλος, Κέρι, Καρίκι

Ελλάς Σύρου (Χριστοφιλέας): Μουλαράς, Ζαφείρης, Μούντριχας, Μπόσιο, Πρεβεζιάνος, Κόντσι, Μηνάς, Μάγκας, Οικονομόπουλος, Λαντίκας (62' Μπακατσέλος), Ζάχι

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares