Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 18:20

Έσωσε την παρτίδα στο "buzzer beater" κόντρα στον Αστέρα Βάρης η ΑΕ Μυκόνου

Η ΑΕ Μυκόνου έσωσε την παρτίδα στο 90+1' με τον Αστέρα Βάρης και πήρε την ισοπαλία (1-1) εντός έδρας για την 15η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ' Εθνική.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς καθαρές φάσεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παιχνίδι κέντρου, με τον δυνατό αέρα στη Μύκονο να δυσκολεύει τους παίκτες.

Στην επανάληψη, η ΑΕ Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά και είχε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ωστόσο «πλήρωσε ακριβά» τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και δέχθηκε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα στο 71' με τον Βασιλειάδη. Η απάντηση των Μυκονιατών ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Παπαδόπουλο να σκοράρει, αλλά το γκολ να αμφισβητείται έντονα από τους φιλοξενούμενους.

MYKONOS ME VARI 11

Η ροή του αγώνα: 

Στο 31' ο Πινέιρο βρέθηκε έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά.

Στο 42' ο Αστέρας Βάρης επιχείρησε να απειλήσει αλλά ο Ντούλιας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά.

Στο 54' η Μύκονος έχασε τριπλή μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Αρκούδα, αλλά οι παίκτες της Βάρης έδιωξαν σωτήρια την μπάλα.

Στο 64' ο Ιωσηφίδης έκανε δυνατό σουτ από μακριά, ο Μαρινάκης μπλόκαρε την μπάλα, με τους παίκτες της Μυκόνου να διαμαρτύρονται πως η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Στην αμέσως επόμενη φάση οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Μαρινάκη να διώχνει σε κόρνερ την κεφαλιά του Ζγκούρι.

Κι αφού η Μύκονος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της, το ποδόσφαιρο την... τιμώρησε καθώς στο 71' ο Αστέρας Βάρης έκανε το 0-1 με τον Βασιλειάδη να νικάει από κοντά τον Ντούνη.

Στο 81' οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία, με το σουτ του Ιωσηφίδη να καταλήγει στο δοκάρι του Μαρινάκη.

Η Μύκονος όμως δεν παράτησε το ματς, διεκδίκησε την ισοπαλία μέχρι το φινάλε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90+1' με τον Παπαδόπουλο να βρίσκεται στο σωστό σημείο και να εκμεταλλεύεται αδράνεια των αμυντικών της Βάρης να διώξουν λόγω και του ισχυρού αέρα και με κοντινή κεφαλιά να ισοφαρίζει το ματς. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη φάση του γκολ, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. 

Μετά το τέλος του αγώνα ο Μεϊμάρογλου τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή λόγω έντονης διαμαρτυρίας. 

Διαιτητές: Τουλούμης, Λυκομήτρος και Ντόβολης

ΑΕ Μυκόνου (Βλάχος): Ντούνης, Ράγια (59' Πάγια, 80' Δακτυλίδης), Κέμπε, Αρκούδας, Ιωσηφίδης, Τράκας (75' Καλογεράς), Ζγκούρι, Μουρίκη, Σπυρόπουλος, Πινέιρο, Παπαδόπουλος

Αναπληρωματικοί: Παπαθανασίου, Μιχάσι, Φαρμάκης, Κουτρούτσος, Γιαννόπουλος, Πούλος

Αστέρας Βάρης: Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Γκιούρα, Μεϊμαρογλου, Ντιάγκνε, Μπελαβράκης, Χριστίνης (89' Ανδριόπουλος), Ντούνης (89' Μπερνιδάκης), Ντούλιας (75' Παστρικος), Βασιλειάδης, Μάγγος

Αναπληρωματικοί: Μπάκας, Καλύβας, Μάνος, Καλέλα, Καλομοίρης, Μαγγανας

Παρακολουθήστε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares