Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 12:57

Επέστρεψε στις νίκες με ανατροπή στο Μεσολόγγι η ΑΕ Μυκονου

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην σκληροτράχηλη ΑΕ Μεσολογγίου, η ΑΕ Μυκόνου κυριάρχησε στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Αιτωλικού, κλείνοντας με νίκη το 2023.

Οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Βλάχου επέβαλαν απόλυτα τον ρυθμό τους, αλλά χρειάστηκαν το β μέρος για να αρχίσουν να σκοράρουν και να φεύγουν τελικά από το Μεσολόγγι με το 1-3, που επανάφερε τους Μυκονιάτες στις νίκες μετά από 5 αγωνιστικές.

Ο Παναγιωτίδης για το Μεσολόγγι άνοιξε το σκορ στο 34', με τους Μουρίκι (46') και Πινέιρο (66' & 84' ) να πετυχαίνουν την ολική ανατροπή.

Η ροή του αγώνα

7' με μακρινό σουτ ο Πινέιρο προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μάντη που έδιωξε με υπερένταση.

12' ο Κέμπε έκανε σέντρα και ο Πάγια με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

23' κοντινό σουτ του Πινέιρο. Μπλόκαρε σε καλή θέση ο Μαντής.

26' σε φάση διαρκείας, ο Μάντης απόκρουσε προσπάθεια του Πινέιρο, στη συνέχεια ο Σπυρόπουλος σκόραρε, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. 

34' 1-0 Γκολ για την ΑΕ Μεσολογγίου. Ο Μιχαλόπουλος σέντραρε στην περιοχή, με την μπάλα να φτάνει στον Παναγιωτίδη, ο οποίος σούταρε, με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του Ιωσηφίδη, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ντούνη.

46' Ο Πάγια με κεφαλιά βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μαντή.

---

46' 1-1 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Με την έναρξη του πρώτου ημιχρόνου ο Μουρίκι βρέθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. 

54' σουτ του Πάγια μέσα από την περιοχή, άουτ η μπάλα. 

66' 1-2 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Ράγια και Πινέιρο συνεργάστηκαν με τον τελευταία να σουτάρει από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή και να πετυχαίνει την ανατροπή για τους Μυκονιάτες. 

 84' 1-3 Γκολ για την ΑΕ Μυκόνου. Ο Χαλαζιάς ανέτρεψε τον Πινέιρο με τον ρέφερι να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Πινέιρο με πολύ όμορφη εκτέλεση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σφραγίζοντας τη νίκη των Μυκονιατών.

Διαιτητές: Πετρόπουλος, Γαλάνης, Σιμόπουλος

ΑΕ Μεσολογγίου: Μαντής, Αυτζής (80' Μανέτας), Τριφιάτης, Κάκκος, Μπαλαμπάνης (80' Νικολόπουλος), Κακκιώνης, Παναγιωτίδης (72' Βαρούχος), Χαλαζίας, Πλαστήρας, Μιχαλόπουλος, Ζαβιτσάνος (72' Κράνης) 

ΑΕ Μυκόνου: Ντούνης, Ράγια, Κέμπε, Αρκούδας, Ιψσηφίδης, Τράκας, Σπυρόπουλος (63' Παπαθανασίου 82' Καλογεράς), Μουρίκη, Πάγια, Πινέιρο (86' Πούλος), Παπαδόπουλος

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε: 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares