Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 13:18

Σπουδαίο διπλό στη Βάρδα για την Ελλάς Σύρου [pics]

Με πολύ καλή εμφάνιση, η Ελλάς Σύρου πέρασε νικηφόρα με 0-2 από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο της αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2023.

Οι ''Συριανοί'' επέβαλλαν τον ρυθμό τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφεραν να πετύχουν την 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 26 βαθμούς.

Οι σκόρερ τους αγώνα ήταν ο Πρεβεζιάνος με κεφαλιά στο 23' έπειτα από σέντρα του Μηνά, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 62' διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Η Ελλάς ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες μετά από αποβολή του Λαντίκα στο 77' με ''τραβηγμένη'' δεύτερη κίτρινη κάρτα (μια για διαμαρτυρία και μια για θέατρο).

ΠΑΟΒ: Βορύλλας, Κοτσώνης, Παπασπηλιόπουλος, Τρομπούκης, Κούστα, Μικελάτος, Μπίσα, Κ. Τσεκούρας, Δουλαβέρης (90′ Κ. Στεργιόπουλος), Θεοφάνης, Μαστραντωνάκης.

Ελλάς: Μουρελάς, Ζαφειράκης, Μούντριχας (85′ Ρούσσος), Μπόσιο, Πρεβεζιάνος (92′ Συριανός), Καρντόσο (92′ Κουκούλας), Μηνάς; Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι, Μπακατσέλος (73′ Παντίκας).

*Eυχαριστουμε τoν Γ.Γ. της ΕΠΣ Αχαΐας Δημήτρη Σαρρή και τον δημοσιογράφο Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Φωτογραφίες:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023

Το live score της αναμέτρησης 

 

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares