Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 21:02

«Καυτός» Λιβάι Γκαρσία και ποδαρικό με νίκη στο 2024 για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είχε μια πειστική εμφάνιση κόντρα στον Βόλο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιβάι Γκαρσία -και το Στάνκοβιτς να κατεβάζει «ρολά» τις στιγμές που χρειάστηκε- επικράτησε με 3-0 μέσα στην OPAP Arena και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στη Super League, μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Μέχρι το 30’ το ματς της OPAP Arena ήταν πιο… κρύο και από τις άδειες εξέδρες της. Η ΑΕΚ κατάφερε όμως να «ζεσταθεί» και με σκόρερ τον Λιβάι Γκαρσία (2 γκολ), να επικρατήσει του Βόλου με 3-0 και να επιστρέψει στα «τρίποντα» στη Super League, μετά από δυο σερί ισοπαλίες και πριν πάει στην έδρα του Ολυμπιακού. «Μεγάλες» επεμβάσεις ο Στάνκοβιτς, όποτε χρειάστηκε.

Με τη νίκη αυτή, η ΑΕΚ έφτασε τους 35 βαθμούς και βρέθηκε στο +3 από τον Ολυμπιακό, τον οποίο και αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στο «Καραϊσκάκης». Στους 14 βαθμούς παρέμεινε ο Βόλος, δεχόμενος δυο γκολ από τον Λιβάι Γκαρσία (σκόραρε για Τρίτη σερί αγωνιστική στο πρωτάθλημα) και ένα από τον Άμραμπατ.

Σημαντική η συνεισφορά του Τσίτσαν Στάνκοβιτς. ο Αυστριακός τερματοφύλακας έδιωξε τον κίνδυνο, τις φορές που παρουσιάστηκε, κάτι που έλειπε στα προηγούμενα ματς των “κιτρινόμαυρων”.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares