Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 13:15

''Μπλε'' το ντέρμπι της Θήρας.

THIELLA-PANTHIRAIKOS 2012 1-2

Σε ένα όμορφο ματς που έγινε χθες στη Σαντορίνη, Θύελλα και Πανθηραϊκός μπροστά σε χίλιους περίπου φίλους του ποδοσφαίρου, επιβεβαίωσαν στο έπακρο τον τίτλο των φαβορί του 3ου ομίλου.

Τελικός νικητής ο Πανθηραϊκός , ο οποίος με ένα αυτογκόλ του Ζώτου στην εκπνοή του αγώνα πήρε ρο πολύτιμο τρίποντο που τον φέρνει μόνο πρώτο και με διαφορά τριών βαθμών από την δεύτερη Θύελλα .

Ήταν καλύτερος.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Πανθηραϊκού ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έφτασαν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Μηνδρινού, με τον Κωλέτση να δείχνει επικίνδυνος και απειλητικός ανά πάσα στιγμή. Και ενώ μέχρι το 18΄είχαν σημειωθεί κάποια άστοχα σουτ από τις δύο πλευρές γίνετε η 1η σημαντική στιγμή όταν ο Χριστιανός με σουτ έξω από την περιοχή σημαδεύει το δοκάρι το Μηνδρινού.

(0-1) Ότι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο Χριστιανός το κατάφερε στην επόμενη, όπου ξαναδοκιμάζει σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα αυτή τη φορά να καταλήγει στα δίχτυα της Θύελλας. Η συνέχεια βρίσκει την Θύελλα να προσπαθεί να αντιδράσει κυρίως με τον Φύτρο, αλλά η σημαντικότερη προσπάθεια του άσσου της αποκρούεται από τον Λυγνό στο 28΄.

Τα δοκάρια διπλασιάζονται για τον Πανθηραίκό λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 38΄, όταν ο Ηλίας Μηνδρινός σημαδεύει και πάλι το δοκάρι της Θύελλας. Αυτή ήταν και η τελευταία σημαντική στιγμή του 1ου μέρους που ολοκληρώθηκε με την αντικατάσταση λόγο τραυματισμού, του σκόρερ Χριχτιανού από τον Κελίδη.

Χιτσκοκικό φινάλε.

(1-1) Εξίσου καλή ήταν και η επανάληψη του αγώνα με την Θύελλα να μπαίνει πιο δυνατά αυτή τη φορά και να μετατρέπει σε γκολ την 1η καλή της στιγμή, όταν ο Αρβανίτης σεντράρει και ο Φύτρος που είχε κινηθεί έξυπνα στον κενό χώρο δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Λυγνό.

Στην συνέχεια οι τερματοφύλακες ήταν αυτοί που πήραν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και σταματούσαν περίτεχνα τις όποιες καταστάσεις πήγαιναν να δημιουργηθούν μπροστά στα καρέ τους.

(1-2) Και ενώ όλα έδειχνα ότι είχαν τελειώσει στην τελευταία φάση του ματς ο Δαμίγος Π. Κάνει μια κούρσα από αριστερά επιχειρεί μία σέντρα σουτ, την οποία προσπαθεί να ανακόψει ο Ζώτος με προβολή, με την μπάλα να βρίσκει αρχικά στον πορτιέρο της Θύελλας και στη συνέχεια να χτυπά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα, γράφοντας το το τελικό 1-2.

Το παράπονο της Κυρίας Λυγνού.

Σε δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης η Γεν. Γραμματέας της Θύελλας Άννα Λιγνού, έδωσε συγχαρητήρια σε THIRA THIRAIKH METAFORES041όλους τους συντελεστές του ντέρμπι, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους διαιτητές λέγοντας: '' Αισθάνομαι την ανάγκη να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο τρίο των διαιτητών, Βακόνδιου, Κουζούμη και Ρούσσου, οι οποίοι έκαναν ότι είναι δυνατόν για να κρατηθεί ένα καλό επίπεδο στο ντέρμπι, πράγμα που τελικά πιστεύω ότι κατάφεραν''.

Η κυρία Λυγνού στάθηκε και στην προσέλευση του κόσμου λέγοντας: ''Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο, που ήρθε να δει και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των παιδιών. Θα ήθελα όμως να εκφράσω μια πικρία πάνω σε αυτό, δεν είναι δυνατόν σε ένα γήπεδο με πάνω από 1000ους θεατές να έχουν κοπεί μόλις 55! εισιτήρια, από την στιγμή μάλιστα που οι ομάδες ματώνουν οικονομικά κάθε μέρα για να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι εφόσον εμείς κάνουμε το παν για να προσφέρουμε κάτι σε αυτούς, πρέπει να υπάρχει η αναγνώριση και με εξαίρεση άπορους και μαθητές, οι υπόλοιποι που έρχονται στο γήπεδο για να ξεσκάσουν ή να ξεσπάσουν, θα πρέπει επιτέλους να μάθουν να καταβάλουν το συμβολικό αντίτιμο τον 5€, το οποίο πιστεύω ότι δεν είναι και κανένα τρομερό ποσό''.

θύελλα (Καντζέλης): Μηνδρινός, Μπιμπα, Λυγνος, Μπαλιακας, Ζωτος, Γαλεος, Φυτρος (85΄Αγκαραι), Παγια (67΄Καφιρης), Αρβανιτης, Δαμιγος, Βλαβιανος (77΄Αργυρος)

Πανθηραικος (Κωνσταντόπουλος): Λυγνος, Κλουβατος, Βρεναγκρ, Κολιουσης, Γιαννακοπουλος, Κωσταντινου, Φυτρος, Μηνδρινος, Χριστιανος (46΄Κελιδης), Κωλετσης (56΄Νομικος), Στεφανακης (73΄Νομικος)

Χορηγοί Αγώνα

PLAYLAND - ΧΡΩΜΑΤΑ ''ΦΥΤΡΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ''

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares