Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 19:20

Super League: Λύτρωση στο φινάλε για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός λύγισε 3-2 την Κηφισιά με «χρυσό» σκόρερ τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σε ένα επεισοδιακό ματς, όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 45ο λεπτό.

Οι «ερυθρόλευκοι» φλέρταραν με ακόμα μια «γκέλα», αλλά τους γλίτωσε ο Μαροκινό επιθετικός. Ο Ελ Αραμπί έκανε το 3-2 με κεφαλιά στο 85ο λεπτό κι ενώ νωρίτερα είχε γίνει ένας μικρός… χαμός!

Οι παίκτες του Κάρλος Καρβαλιάλ είχαν ξεκινήσει ιδανικά το ματς, καθώς προηγήθηκαν με τον Μασούρα μόλις στο 11ο λεπτό, ενώ προηγήθηκαν με 2-0, έπειτα από την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναβάρο. Αυτό είναι το πρώτο τέρμα του Ισπανού επιθετικού με τα «ερυθρόλευκα».

Στο 45’ ήρθε μια φάση που άλλαξε τα δεδομένα, καθώς ο Παναγιώτης Ρέτσος δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη σε διάστημα δέκα λεπτών κι αποβλήθηκε. Ο Έλληνας αμυντικός, μάλιστα, θα απουσιάσει από τον αγώνα ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Η Κηφισιά μείωσε με τρομερό σουτ του Μιλίσεβιτς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι έφεραν το ματς στην ισοπαλία με πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 52’.

Μετά το 2-2, ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα δύο φορές με τον Ροντινέι (53’) και τον Ελ Αραμπί (72’), αλλά αμφότερα δεν μέτρησαν, μετά την παρέμβαση του VAR για χέρι και οφσάιντ, αντίστοιχα.

Την τελευταία λέξη, όμως, την είπε ο Μαροκινός επιθετικός, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά, μετά τη σέντρα του Ζέλσον Μαρτίνς, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και χάρισε το «τρίποντο» στους «ερυθρόλευκους».

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares