Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 15:00

Μεταγραφική «βόμβα» από τον Παναθηναϊκό: Συμφώνησε με Μπακασέτα και ετοιμάζεται να υπογράψει

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφική κίνηση, ντύνοντας στα “πράσινα” τον Τάσο Μπακασέτα. Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας επαναπατρίζεται και ετοιμάζεται να ηγηθεί της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Ο Παναθηναϊκός είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου. Οι πράσινοι μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν και προσεχώς τον Ούγκο, έκλεισαν και τον Τάσο Μπακασέτα.

Το ταξίδι που έκαναν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στην Τραπεζούντα και οι απευθείας συζητήσεις με την πλευρά του 30χρονου μεσοεπιθετικού, οδήγησαν στο τελικό deal μιας μεταγραφής η οποία θα κοστίσει συνολικά στον Παναθηναϊκό ένα ποσό πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Τραμπζονσπόρ για να φέρει από τώρα στην Ελλάδα τον Τάσο Μπακασέτα. Μοναδικός όρος των Τούρκων ήταν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Γαλατασαράι και στη συνέχεια να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στους πράσινους.

Ο Τάσος Μπακασέτας θα έχει φιξ αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, μαζί με πολύ υψηλά μπόνους σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων ή παρουσίας του Παναθηναϊκού σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός κάνει τον 30χρονο αρχηγό της εθνικής ομάδας, τον πλέον ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στη Super League.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares