Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 00:10

Η Δέσποινα Πολακτσίδου στην Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών

Μεγάλη επιτυχία για την οικογένεια της ελληνικής άρσης βαρών, αποτελεί η επιλογή της Δέσποινας Πολακτσίδου στη νεοσύσταση Επιτροπή Αθλητών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Το νέο καταστατικό της EWF περιλάμβανε και τη δημιουργία Επιτροπής Αθλητών και η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών πρότεινε τη Δέσποινα Πολακτσίδου για να πλαισιώσει την Επιτροπή.

Η συγκεκριμένη πρόταση έγινε δεκτή από το Εκτελεστικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αρσης Βαρών και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του συλλόγου «Μολών Λαβέ» μαζί με πέντε άλλους αθλητές και αθλήτριες, αποτελούν την πρώτη Επιτροπή Αθλητών.

Η Πρόεδρος της ΕΟΑΒ Θεανώ Ζαγκλιβέρη δήλωσε: «Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη Δέσποινα. Η επιλογή της αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία για την ελληνική άρση βαρών που αποκτά μία επιπλέον φωνή στα διεθνή κέντρα αποφάσεων. Είμαι σίγουρη ότι η Δέσποινα θα εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο τους Έλληνες αλλά και τους Ευρωπαίους αθλητές της άρσης βαρών».

Η τελική αλλά και τυπική έγκριση για την Επιτροπή θα δοθεί στο Κογκρέσο της EWF που θα γίνει στη Σόφια, στις 17 Σεπτεμβρίου.

Τα μέλη της Επιτροπής Αθλητών είναι:

Anaïs Michel – Cozzela (Γαλλία)

Jenny Tong (Μεγάλη Βρετανία)

Δέσποινα Πολακτσίδου (Ελλάδα )

Sean Kevin Brown (Ιρλανδία)

David Litvinov (Iσραήλ)

Arturs Plesnieks (Λετονία)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares